Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chłopak zabrania mi wychodzić z domu! POMOCY

Polecane posty

Gość gość

Mój facet jest bardzo o mnie zazdrosny, nie mam żadnych znajomych już przez to bo od wszystkich mnie odsunął. Jest zazdrosny nawet o kolegów z którymi chodzę do klasy. Gdy dostałam życzenia urodzinowe od jednego zrobił mi awanturę na dwa dni i ledwo wybłagałam go żeby się nie kompromitował i nie pisał do niego. Chłopaki z klasy boją się wysyłać mi cokolwiek na fb (tematy prac czy coś podobnego) bo już nie raz ten ich za to zwyzywał. O chodzeniu do klubów w ogóle nie ma mowy, bo jak w pierwszym miesiącu związku tańczyłam z innym kolesiem to o mało co nie zerwaliśmy. Poza tym on "nie lubi takich imprez" i koniec, o wyjściu bez niego też mogę zapomnieć. Przyjaciółek i koleżanek też nie mam, bo dla niego każda jest "k*rwą" i nawet na zakupy z żadną nie mogę iść. Co mam robić? Obiecuje mi, że się zmieni ale cały czas jest tak samo zazdrosny. Mamy dziecko więc go nie zostawię...

Gość gość
tu takie madrosci sa wypisane w tym temacie ze to do encyklopedii dodac 333 www.youtube.com/watch?v=n08-SNPvLKk

Gość gość
co to za facet

Gość gość
chodzisz do "klasy" i masz już dziecko z jakimś przypadkowym burakiem? Z jakiej patologii ty sie wyrwałas

Gość gość
No to siedz z nim dalej, wychowuj dziecko w tej patologii... niech czerpie takie wspaniale wzorce... wyrosnie na wspanialego czlowieka z pewnoscia