Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Relacja

Polecane posty

Gość gość

Nieśmiały facet nie zagada jako pierwszy, nie odróżnia czy dziewczyna go podrywa, czy jest tylko dla niego miła, więc w takim przypadku może tylko liczyć że kobieta wykaże inicjatywę... Ot np. "chodźmy nad rzekę"... ale mimo iż on bardzo tego chce to może się przestraszyć, nie będzie wiedział co zrobić "Eeee... strasznie dużo pracy mam... obiad trzeba zrobić... a nie ma błota po deszczu?" - pomyślisz, że on się wymiguje, a tymczasem chce iść, ale sytuacja go zaskoczyła... Z nieśmiałym facetem trudno nawiązać relację, ale za to jeśli ją się jednak zbuduje to to zwykle jest trwała... Zgodzicie się z tym?

Gość gość
A jeśli on i ona są nieśmiali to co się wtedy stanie? Każdy pójdzie w swoją stronę? On będzie myślał o niej, a ona o nim? Tak to się zakończy?

Gość gość
Nie wiem. Mna ineresowal sie taki chyba wlasnie niesmialy, minelo kilka lat az w koncu zaintersowal sie inny, konkretny i konsekwentny, dzis jest moim (bardzo dobrym) mezem. Do poprzedniego mam troche zal, ze mi tyle czasu zmarnowal. Sama nigdy nie bylam smiala w relacjach, wiec tylko robilismy podchody jak dzieci w podstawowce. Tak to jest, gdy trafi niesmialy na niesmiala...

Gość gość
Podchody, dobre określenie

Gość gość
ja lubie