Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sabina1234

Rodzina mojego chłopaka mnie nie lubi.

Polecane posty

Gość sabina1234

Cześć. Mam na imię Sabina i jestem w związku z chłopakiem 2 lata i 8 miesięcy. Mam 20 lat a TŻ ma 27. Przychodze do was z następującym problemem. Otóż rodzina mojego chłopaka coś do mnie ma. Oczywiście nie czepiaja się mnie wprost tylko za plecami. Wyśmiewają się ze mnie i obrazaja mnie. Później się o tym dowiaduje i strasznie mnie to boli. Ostatnio spać nie mogłam tak sie przejelam. Nic im nie zrobiłam... Z mojego chłopaka też się wyśmiewają i szczerze mu wspolczuje takiej rodziny. Jestem zdania "szacunek za szacunek" i jeżeli oni nie maja go do mnie, to ja będę traktować ich tak samo. To co napisałam jest w skrócie... Chciałabym dowiedzieć się co wy o tym myślicieli. Z góry dziękuje i pozdrawiam.

Gość Nadya24
Po prostu mają problem do Twojego chłopaka, a Tobie się "obrywa" przy okazji. Ty nic z tym nie zrobisz, on powinien. Sądzę, że problem tkwi w tym, że on sie związał z "gówniarą" (bez urazy), że żadna starsza go nie chciała, lub też z zazdrości. Nie znam Cię, więc ciężko mi ocenić. Może śmieja sie z Ciebie, bo jesteś małolata dla nich, bo mówisz głupie rzeczy, bo... dużo moze być tego. Faktem jest, że bardzo nieładnie z ich strony. Druga sprawa, bo nie wiem, czy wiesz, ale im bardziej "ofiara" daje innym odczuć, że na nią ich docinki, wysmiewanie, robią wrażenie, tymbardziej bedą to czynić. Jest to zachowanie dzieci, ale tak się często zdarza, jeżeli ktoś nie potrafi dorosnać. Poza tym, pewnie nie słyszałaś, ale ludzie, którzy o Tobie gadają zwyczajnie mają kompleksy ;) Nie przejmowałabym się tym, co mówią. Ważne, że jest Ci dobrze z chłopakiem:)

Gość sabina1234
Masz rację, jest tak jak piszesz. Dziękuje za szybką odpowiedz ;) Ja nie daje im satysfakcji że rusza mnie to co o mnie mówią, właśnie jak się z nimi wszystkimi widzę to się usmiecham i pokazuje że jestem szczęśliwa bo wiem, że to najbardziej wkurza. Prawda jest taka, że oni maja jakiś problem ze sobą, bo poprzednią dziewczynę mojego TŻ też tak traktowali, ale oczywiście tak samo jak mi nie maja odwagi powiedzieć prosto w oczy. Oleje ich wszystkich i pokaże im jak bardzo mam ich gdzieś i będę pokazywać jak bardzo jestem szczęśliwa ;)