Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MizantropiaOdraza1994

Jakie książki czytają wasi rodzice?

Polecane posty

Moja mama czyta ostatnio dużo książek Joanny Chmielewskiej, bo odkryła tą pisarkę, nie wiem dlaczego tak późno, już 2 lata temu było o niej głośno, kiedy umarła :P Kiedyś długo mnie namawiała do trylogii Sienkiewicza, lubi ją bardzo Ojciec ostatnio wziął się z tego co widze za Pawła Jasienice i jego eseje historyczne, ale czyta to w żółwim tempie, do poduszki. Raczej rzadko czytuje beletrystyke. Nuda, same banały :P A wy macie rodziców - moli książkowych? wymieniacie sie tytułami? polecacie sobie nawzajem ciekawe książki?

Gość gość
Widziałaś Woodstocka w tym roku ? Jeśli tak to napisz co było ciekawego godnego uwagi jakiś dobry fragment koncertu zaproponuj to znajdę i obejrzę :)

Gość gość
Moi rodzice czytają co im wpadnie w ręce - ostatnio dużo kryminałów. I tak, wymieniamy się książkami.

Co im wpadnie w ręce? :P kupują książki na ślepo, czy wypożyczają w bibliotece co popadnie? :P Ja czasem czytam "co mi wpadnie w ręce" bo moi rodzice mają duzy księgozbiór i z natury rzeczy go nie znam, i czytam czasem pierwsze lepsze ksiązki stamtąd :) ale zwykle wybór książki jest świadomy, gdy sama ją kupuję, kieruje się opiniami znajomych, internetem.

Gość gość
dlaczego ignorujesz rudza bladzio pytanie o woodstock ?

Gość gość
przeczytaj sobie stopkę, przygłupie 🖐️

Gość gość
No właśnie dlaczego? Czekam na odpowiedź od ponad 40 minut.

PRZECZYTAJ SOBIĘ STOPKĘ, PRZYGŁUPIE - napisałam niewyraźnie? Po co gdy pytam o jedną rzecz piszesz o czymś innym? Taką radośc sprawia ci rozwalanie moich tematów? jest już jeden temat, w którym wspomniałam o woodstocku, mogłeś/łaś tam zadać to pytanie.

Gość gość
Ona nikomu nie odpowie, bo raz, o tym, co znajduje się w linku, może tylko pomarzyć, a na łudstoku taplała się pewnie tylko w błocie przy Eluveitie, WT, DT, czy innej Comie :P

Gość gość
Ja ci idiotko nie ubliżam. Podaj chociaż jakieś opracowanie w formie książkowej odnośnie poprzednich festiwali marna kreacjo :P

Dlaczego nie napiszesz o tym, jakie książki czytaja twoi rodzice, tylko walisz nikogo nie interesujące wywody o woodstocku? Byłam na eluveitie, a w błotku sie jak co roku nie taplałam, bo prawie nikt tego nie robi. Co to ma wspólnego z książkami?

Gość gość
Glównie historyczne lub fikcje historyczna...w sumie tak jak ja :P