Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak to jest?

Polecane posty

Gość gość

Od kilku lat moje drogi schodza sie i rozchodzą z pewnym Panem. Jak to jest ,ze jesli chce żeby on wrócił czekam wizualizuje on nie daje znaku zycia. Gdy odpuszczam on natychmiast jest? Przykład: Nie mielismy kontaktu kilka mcy. Każdego dnia czekałam -nic. Pewnego dnia poszłam na imreze. Wypiłam drinka i pomyslałam...On juz nie wróci .Musze zapomniec. Wracam do domu, a tu wiadomosc. Przykład 2:Znów bez kontaktu 4-5 mcy. Znów czekam wizualizuje. I nic!. Pewnego dnia wygadałam sie znajomemu,zaczełam gadac ze musze zapomniec ,że to koniec ,ze on juz nie wróci. Wracam do domu ,a tu wiadomośc! Przykład 3: Nie mam z nim kontaktu rok. Nikogo przez ten czas nie chiałam. Az w koncu dałam sie namówic jednemu facetoi na kawę. Koleżanka sie ze mnie smiała ,że jak pójde na kawe z innym tamten sie pewnie odezwie. To był żart. Wracam ze spotkania z nowym facetem ,a na poczcie wiadomosc od tamtego!!!! O co w tym chodzi? Gdy chce pragnę czekam nie dzieje sie nic. Gdy juz nie czekam .Nagle coś sie dzieje. Sadziłam ,że prawo przyciągania działa wtedy gdy czegoś bardzo chcemy,a nie odwrotnie. Czy sie mylę?

Gość gość
działa jeśli chcesz ale sie do tego nie przywiązujesz..wlasnie w momencie,gdy przestaniesz intensywnie myslec i na chwile zapomnisz o tym czego chcialas wtedy sie to pojawia ;)