Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o otworzeniu własnego sklepu z ubraniami?

Polecane posty

Gość gość

Bardzo lubię modę i zastanawiam się, czy warto otworzyć swój sklep z ubraniami. Jak myślicie, czy to by dużo kosztowało? Mieszkam w Lublinie, jakby coś.

Gość gość
Myślę, że o ile sam towar ie będzie wielkim problemem, bo wystarczy zamówić go z jakiejś dobrej hurtowni, to największym kosztem będzie wynajem powierzchni handlowej. Dlatego może lepiej na początku otworzyć sklep internetowy? Taki dobry kosztuje kilka tysięcy, a w przypadku zwykłego musiałabyś te kilka tysięcy płacić co miesiąc za wynajem. jeśli chodzi o dobrego dostawcę, to mogłabyś zamawiać towar tutaj: http://www.openwear.pl/ Mają w ofercie bardzo fajne ciuszki, dobrej jakości i najmodniejsze. No i ceny są też u nich atrakcyjne, negocjowalne.

Gość gagatkaaa
Zanim otworzysz sklep stacjonarny, który jest dużym wyzwaniem, lepiej najpierw przetestuj swoją działalność w internecie. Możesz przecież założyć stronę ze sklepem, na pewno w proedit solidnie programują takie rzeczy. Jak się okaże, że biznes dochodowy to wtedy otwieraj placówkę, a jak nie to oszczędzisz dużo czasu i pieniędzy.

Gość gość
tak sie sklada, ze mam sklepik w lublinie. naprawde szczerze odradzam. kasa wpakowana, kupe nerwow. to juz nie te czasy, kiedy mozna bylo na takim biznesie sie dorobic. mnie do otworzenia sklepu sklonika sytuacja rynku z pracy w lublinie. kto tu mieszka ten wie, ze z praca jest tragedia.

Gość gość

Własny sklep z ubraniami to niezły pomysł na biznes. Jeżeli się na niego zdecydowaliście to zajrzyjcie na stronę www.zawieszki.com Tam znajdziecie zawieszki, haczyki i stojaki do ubrań. Dzięki nim urządzicie wystawę sklepową.