Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problemy w pracy.

Polecane posty

Gość gość

Dostałam pracę w prywatnej klinice. Pracuję tu od czerwca. Czym się zajmuje? Jestem na recepcji. Dostałam tą pracę po znajomości z jednym lekarzem, który tutaj pracuje i problem polega na tym, że on dziwnie się wobec mnie zachowuje.

Gość gość
Właśnie.. Wysyła mi pewne sygnały..

Gość gość
Gardzisz bo? Czy ja robię coś złego?

Gość gość
szukaj innej pracy.wychodzi na to że on nie załatwił ci tej pracy bezinteresownie bądź jest poprostu miły a ty źle interpretujesz jego zachowanie w stosunku do ciebie.

Gość gość
Zachowuje się zupełnie inaczej, śmielej? niż kiedyś... Nie wiem jak mam to rozumieć.

Gość gość
Gardze nepotyzmem i kolesiostwem i ta cała chora mentalnoscia. Postawa która prezentujesz jest żałosna. Poszłaś do pracy po znajomości i mówisz o tym jak o zakupach w markecie. Bez wstydu nie za kwalifikacje wykształcenie. Za znajomość. To teraz za to zapłać tym co masz do zaoferowania. Nie masz dla tego lekarza nic więcej niż usta i cipke czy tam o***t ale zrób co do ciebie należy i dalej żyj w świadomości ze nie popełniasz błędu bo przecież każdy tak robi. Z E N A D A !!!!!!!!

Gość gość
Czy zrobiłam coś złego przyjmując tą pracę? Wykonuję swoje obowiązki, mam dobry kontakt ze wszystkimi pracownikami, ludźmi którzy się zgłaszają... Coś w tym złego?

Gość gość
Poza tym... Ten lekarz to starszy człowiek.

Gość gość
kwalifikacje jakieś musi mieć co chcesz powiedzieć że po znajomości to wszędzie przyjmą?ja cie prosze.praca z polecenia to nic złego a że ten facet tak się zachowuje to on jest nie feer nie ty.

Gość gość
nawet na kursach z up.uczą jak szukać pracy.jedna z pozycji popytaj po znajomych.takie mamy czasy niestety.

Gość gość
Co to za zenujacy i wulgarny debil sie wypowiedzial o 23.00. W każdej poważnej firmie, zwłaszcza międzynarodowych korporacjach, rekrutacje na pracownika rozpoczyna się od poszukiwań z "polecenia" bo to najefektywniejsza metoda. Tylko co o tym może wiedzieć taki prostak jak ty

Gość gość
Dokładnie. Jakieś kwalifikacje musiałam mieć żeby tą pracę dostać i często biorę udział w szkoleniach i uczę się nowych rzeczy żebym jak najlepiej mogła pomóc w kontakcie pacjentowi przed wizytą u specjalisty, a że dostałam tą pracę z polecenia znajomego to coś w tym złego? Chyba każdy by skorzystał..

Gość gość
Beach please! Właśnie z polecenia później takie szmaty muszą obciągac starym dziadom! Potem oni polecają je innym dziadom i tak się to kręci. Korporacje to korporacje my mówimy o przychodni czy salonie masażu albo dentyście. Dziękuję Prostak 23.00

Gość gość
Przepraszam bardzo... Nikomu nie muszę obciągać... :o Pracuję głównie z lekarzami i psychologami.

Gość gość
Poza tym jeśli jesteś aż tak naiwna ze w tym świecie dostaniesz coś od kogoś za dziękuję to ty jesteś prosta bo tak to nie działa. Jeśli będziesz komuś coś dłużna to on wkoncu po swój dług przyjdzie. A odsetki rosną dziadek nie stanie się ładniejszy. Szykuj dupsko. Pamiętaj o higienie każdego dnia. Hahahaha

Gość gość
No chyba tu piszesz ze dziadek od ciebie czegoś chce! Raczej nie grać w karty czy scrable ;) To się decyduj klekasz czy nie klekasz bo jak nie to pójdziesz na bruk z wwilczym biletem

Gość gość
Dokładnie. Jakieś kwalifikacje musiałam mieć żeby tą pracę dostać i często biorę udział w szkoleniach i uczę się nowych rzeczy żebym jak najlepiej mogła pomóc w kontakcie pacjentowi przed wizytą u specjalisty, a że dostałam tą pracę z polecenia znajomego to coś w tym złego? Chyba każdy by skorzystał..