Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

BOL W PRAWEJ PACHWINIE OD 3 TYGODNI NAJGORZEJ JAK DZWIGAM

Polecane posty

Gość gość

Jak wczesniej napisalam - w pracy podnosilam stoly na sniadanie, sa bardzo ciezkie, oprocz tego talerze z 10 naraz zeby szybko bylo. boli mnie prawa strona pachwiny , nudno mi jest, jest lekka wypuklosc. jestem za granica, prosze pomozcie co mi jest kiedy to przejdzie?jak podnodze dziecko sasiadki to tak samo mam. w nocy jak leze tez odczuwam dyskomfort

Gość gość
Prawdopodobnie przepuklina, idź do lekarza.

Gość gość
ten dyskomfort promieniuje mi na prawa czesc brzucha tez. i na udo wewnetrzne. czy sa jakies cwiczenia ktore mi pomoga wchlonac te przepukline?

Gość gość
moim zdaniem powinnas kilka dni chociaz polezec w lozku. mozesz stanac na zdrowej nodze i ta chora wymachiwac w rozne strony trzy razy dziennie. zaraz po przebudzeniu, w dzien i przed spaniem. pij przez jakis czas wode z soda wg profesora nieumywakina. odkwasisz organizm, bo zapalenie to inaczej zakwaszenie. bierz witamine C i pij wode. na szklanke cieplej wody szczypta mala soli. zero cukru i poznych kolacji. tran i pij zelatyne na wzmocnienie chrzastek.

Gość gość
jeju dzieki bardzo za pomoc !!!! wlasnie chodzi mi o naturalne metody ktore pomoga mi wchlonac to cos

Gość gość
tam ten profesor pisze o wodzie utlenionej

Gość gość
dzieki bardzo.przeczytalam o sodzie i jest kilka sposobow na to odkwaszanie. czy mam zaczac od 1 lyzeczki dodajac do szklanki cieplej wody na czczo czy od pol lyzeczki. byly jeszcze rozwiazania z dodaniem soku z cytryny... jak najlepiej wiec stosowac ta sode na mpja przypadlosc?dziekuje

Gość gość
wpisz jeszcze w wyszukiwarke to : " F. Batmanghelidj woda" i poczytaj, bo dlam linka, ale wyswietla sie cos innego. co do sody, to zaczynamy od cwierc lyzeczki do herbaty na szklanke wody dwa razy dziennie i tak przez 2-3 dni. potem zwiekszamy do 1 lyzeczki i potem dwie plaskie lyzeczki rano i wieczorem. tak przez dwa tygodnie, potem odczekac iles dni i znowu. ta terapie odkwaszajaca mozna stosowac przez cale zycie, ale zawsze obserwowac organizm, czy wszystko w porzadku..woda musi byc w temperaturze 40 stponi okolo, nigdy zimna! i wylacznie na pusty zoladek, czyli na czczo. taka woda szybko przechodzi do komorek i je odkwasza. wieczorem po wczesnej kolacji trzeba odczekac poltorej godziny az zoladek bedzie pusty i dopiero pic. nigdy nie wolno mieszc tej wody z pozywieniem w zoladku.

Gość gość
sok z cytryny tez sie stosuje, mozesz sprobowac najpierw metody profesora, a potem wedlug uznania.

Gość gość
ok. tak zrobie. jutro zakupy sody:)

Gość gość
bylam dzis u lekarza. powiedziala ze to nie przepuklina,tylko ze dwunastnica robi mi takie jazdy. nie rozumiem jednak dlaczego odczuwam caly czas od 3 tygodni dyskomfort w tym miejscu, oraz dlaczego pachwina jest wypukla oraz dlaczego boli od dluzszego chodzenia badz dzwigania....nie przekonala mnie. zdjecia nie bylo.

Gość gość
chodzi o to ze lekarka mi powiedziala ze sa to niby problemy gastryczne.a co ma bol pachwiny do tego, kiedy siedze, kiedy chodze, kiedy podnosze? c zy jest jakies wytlumaczenie na to?w zezlym roku mialam w tym samym miejscu robione rtg i wyszlo mi ze mam cyste. ktora po roku sie wchlonela. czyzby znowu wyszla?a jesloi tak to z jakiego powodu?

Gość gość
stosuje sode jak napisala. duzo takiej ciagnacej sliny wypluwam, takze nos jakby pelny jet tego ciagnacego sie sluzu.moze cialo sie oczyszcza. natomiast caly czas mam bol po prawej stronie.nawet jak siedze. jest to taki bol jakby od jajnika, kiedy mam owulacje. caly czas boli.

Gość gość
ja bym zrobila jakies badanie, usg moze pokaze, co tam jest.