Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Stare baby chcą rodzić dzieci

Polecane posty

Gość gość

Gdzie to ktoś widział żeby koło 40 dziecko rodzić? Przecież dziecko będzie się wstydzić rodzica, koledzy będą się śmiać, ze babcia przychodzi do szkoły zamiast matki. Bierzcie się za rodzenie przed 30, da się połączyć pracę i dzieci, a nie karierę robicie, a potem chore dzieci się rodzą, koło 40. To już nie czas na Was. Nie marnujcie dzieciom życia.

Gość gość
Pokazuj dalej swoją niższość, wyzwiska to dowód,że jesteś słaba. ;) .

Gość gość
widze ze oszołomy z pewnej katolickiej fundacji dotarły na Kafeterie :O pilnuj wlasnej dooopy, tyle ci radze 🖐️ albo idz rozłóż nogi do rozrodu, po co tracisz czas?

Gość gość
to chyba tylko na wsi się tak śmieją, w dużych miastach rodzenie po 30 to normalka od lat 🖐️

Gość gość
Nie jestem katoliczka, jestem ateistką. Nie wierzę w sekty, takie jak kosciół. Ale to nie zmienia faktu, że 40-latka za parę lat powinna zostać babcią, a nie matką. Teraz się liczy kariera i leniwe kobiety wolą się nie męczyć z dzieckiem, a potem stuka 40-stka i bum! Obudziły się baby, że dziecka chcą. Patologia :/

Gość gość
I jeszcze to używanie wiejskich konstrukcji zdań "Gdzie to ktoś widział żeby koło 40 dziecko rodzić? " :D :D :D w dużych miastach tak sie nie mówi, bo tutaj każdy widział dużo.

Gość gość
Mieszkam od zawsze w mieście i widzę 30-stki dające d**y, zero rodziny, tylko kasa i szmacenie się. Dupska na wierzchu, gorzej niż nastolatki.

Gość gość
"Ale to nie zmienia faktu, że 40-latka za parę lat powinna zostać babcią, a nie matką. " może w patologicznych rodzinach, gdzie rodza nastolatki.

Gość gość
W życiu na wsi nie byłam :D . Ale możesz mnie zabrac "miastowo", co słoma Ci z butów wystaje. :D .

Gość gość
jaka kariera ? w Polsce ? Mam 30 lat i nie mam stałej pracy, to za co ja pieluchy kupię ?

Gość gość
Przecież jesteś ze wsi, gdybyś była z dużego miasta nie miałabyś takiej wiejskiej mentalności, i nie dziwiła się rzeczom normalnym i powszechnym, trollu.

Gość gość
W patologicznych rodzinach ? Jak kobieta urodzi, gdy ma 20 parę lat, to w wieku 45 wzwyż zostaj***abcią. I to jest normalne, 40 lat, dziecko odchowane i druga młodość. Nie to, co te stare krowy. Dzieci usuwają, bo chore, albo rodzą chore. Patologia.

Gość gość
tylko wieśniaczka może atakowac obcych ludzi bez powodu. Zajmij sie swoimi sprawami, o ile na wsi jakies masz poza żniwami, zamiast atakować obce kobiety, że nie chcą rodzić jako nastolatki, jak ty.

Gość gość
Masz 30 lat i nie masz stałej pracy? To ładna nieudacznica z Ciebie, powodzenia. Chyba tylko ktoś z wykształceniem podstawowym nie ma stałej pracy, albo nieudolny życiowo.

Gość gość
Moze w zabitej dechami wsi, ktorej mentalnosc reprezentujesz autorze. Dzieci beda sie wstydzic rodzicow?? Za ich wiek? Zamiast ich kochac i byc szczesliwym? Cos ci sie w glowce pomieszalo. Jest 21 wiek i dlugosv zycia to 80+ a nie 17ty i smierc w 35 roku zycia na gruzlice. Dobry jestes. Po co komu wehikul czasu jak mozna poobserwowac takie zjawiska jak ty?

Gość gość
Moze w zabitej dechami wsi, ktorej mentalnosc reprezentujesz autorze. Dzieci beda sie wstydzic rodzicow?? Za ich wiek? Zamiast ich kochac i byc szczesliwym? Cos ci sie w glowce pomieszalo. Jest 21 wiek i dlugosv zycia to 80+ a nie 17ty i smierc w 35 roku zycia na gruzlice. Dobry jestes. Po co komu wehikul czasu jak mozna poobserwowac takie zjawiska jak ty?