Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Trzecia randka i co potem

Polecane posty

Gość gość

Cześć, Miesiąc temu poznałem cudowną kobietę i od pierwszego spotkania się w niej zakochałem. Obecnie jesteśmy po dwóch randkach. Pierwsza standardowo w kawiarni, natomiast druga na ściance wspinaczkowej. Moim zdaniem oba spotkania się udały (dzięki czemu też dochodzi do następnej randki). Tutaj pojawia się moje pytanie. Otóż stwierdziłem, że nie najgorszą opcją będzie urządzenia małego pikniku w parku. Co myślicie o takim pomyśle? Co ewentualnie można by było zaserwować, żeby to się dobrze prezentowało? Następna kwestia. Za dwa tygodnie wyjeżdża ona na staż do restauracji nad morzem. Zastanawiam się czy jej nie zrobić niespodzianki i jej nie odwiedzić (na przykład z kwiatami). Jak myślicie, czy takie zachowanie zostałoby pozytywnie przyjęte ?

Gość gość
Ale podobne do mojej historii. Masakrycznie. Ja miesiąc temu poznałam faceta. Nasze spotkania były w pracy na przerwach, potem pierwsza randka rowery, druga wycieczka górska, trzecia kajaki, spokojnie możesz przyjechac do niej z kwiatmi, czemu niby nie :) mnie mój facet ciągle pyta czy chcę dalej się spotykać etc. a mnie to denerwuje, bo chyba bym nie chodziła na randki z nim jesli by mi sie nie podobał. Na dodatek sama go poderwałam, podtrzymuję rozmowę z nim, zagaduję, a gdyby nie to to bym przeciez nic nie mówiła i go olała.

Gość gość
Moim zdaniem fajny pomysł z piknikiem :) A z odwiedzinami, to zależy jak pójdzie piknik ;)