Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mariko san

Higiena inrtymna w publicznym natrysku.

Polecane posty

Gość Mariko san

Trenuje karate kyokushin i jestem teraz na wyjezdzie na takim obozie szkoleniowym i tam gdzie nas zakwaterowano sa natryski w jednym duzym pomieszczeniu gdzie wszyscy wszystkich widza. Mi sie to nie spodobalo szczerze mowiac bo naleze do osob raczej wstydliwych ale nie mam chyba wyjscia i musze sie myc na widoku innych. Najgorzej gdy chce umyc intymne czesci. Mam wrazenie ze wszyscy sie wtedy na mnie patrza. Czasami az czuje jak policzki nie pieka bo wyglada to jakbym sie masturbowala. I to przed wszystkimi. Czy mozna jakos przeniesc mycie intymnych czesci w inne miejsce niz natryski? Niestety w pokojach nie mamy toalet tylko na korytarzu. W pokoiku jest tylko maly zlew ale sa tez kolezanki. Nie wiem czy mam uciekac gdzies kurwa do lasu z takimi czynnosciami? To chore!

Gość gość
Kap się kiedy nikogo nie ma! Albo wynajmij sobie agroturystyke albo kąp się w stroju kąpielowym. Ja mam tak samo. Też jestem wstydliwa i nie kąpie się hurtowo z innymi. Wole poczekać jak nikogo nie będzie. I wtedy w stroju kąpielowym. To jest chore z tymi prysznicami bez zaslonek i przegródek :/ Pozdrawiam.

Gość Mariko san
Nie moge brac prysznica w innych godzinach niz wyznaczone bo tu mamy ustalony caly plan dnia. Wszystko jest rozpisane doslownie co do minuty kiedy pobudka kiedy sniadanie kiedy trening kiedy prysznic itd. Chodzimy pod prysznice cala grupa i nie mam mozliwosci pojscia pod natrysk w innej godzinie bo musialabym zrezygnowac z treningu a obecnosci sa obowiazkowe. Za opuszcanie treningow mozna zostac nie dopuszczonym do zawodow. Co do wynajecia agroturystyki to tez odpada bo opiekunowie sa za nad odpowiedzialni i nikt by sie nie zgodzil zebym nocowala poza osrodkiem.

Gość gość
Czego Ty się wstydzisz skoro masz wszystko to co inne mają? One też się myją. Także tam. Wstyd niepotrzebny.

Gość Mariko san
Pierdu pierdu...

Gość gość
to sie qurfa nie myj. Na jaka rade liczysz kyokushin dupiszyn

Gość gość
Ja czasem widzę siostrę jak podmywa się na bidecie i ona nigdy się mnie nie wstydzi. Może dlatego, że jest starsza. Za to ja jestem skrępowana gdy robię to samo, a ona nagle wchodzi do łazienki i widzi mnie. U nas w domu nie ma zwyczaju zamykania łazienki. Nie wiem czemu. U innych jest. Tata nigdy nie wchodzi, gdy widzi zapalone światło ale mama czy siostra ładuje się bezpardonowo.

Gość gość
Polecam chusteczki nawilżane, np takie dla małych dzieci. W biedronce duża paczka za parę złotych.

Gość gość
Nie masz zwyczaju zamykać się w lłazience? Czy nie masz zamka w drzwiach, czy w ogóle nie wolno wam się zamykać? Nie jesteś dzieckiem i masz prawo się zamykać. Załóż sobie sama choćby haczyk.

Gość gość
Ja to bym się wkurzył, że ktoś się nie zamyka. Nie chciał bym wejść przypadkiem, gdy ktoś akurat smrodzi w kiblu.

Gość gość
To nie tak. U nas się nie da wejść przypadkiem. Widać przez okienko, że światło się pali więc ktoś jest w środku i o żadnej przypadkowości nie ma mowy. Okienko jest zmatowione więc nic nie widać z zewnątrz ale jak siostra otworzy drzwi i wejdzie sobie to już widzi wszystko, co nie?

Gość gość
Dziewczyno kto patrzy na twoją ci/pę lub cyce.Golizna to normalka.

Gość gość
@ gość dziś Ja czasem widzę siostrę jak podmywa się na bidecie i ona nigdy się mnie nie wstydzi. Może dlatego, że jest starsza. Za to ja jestem skrępowana gdy robię to samo, a ona nagle wchodzi do łazienki i widzi mnie. U nas w domu nie ma zwyczaju zamykania łazienki. Nie wiem czemu. U innych jest. Tata nigdy nie wchodzi, gdy widzi zapalone światło ale mama czy siostra ładuje się bezpardonowo. x Jak sioreczka Cię widzi to "be". Ale jak Ty wchodzisz jej do łazienki i widzisz jak podmywającą się sioreczkę to nagle "cacy". Dziwne rozumowanie...

Gość Mariko san
@ gość dziś Polecam chusteczki nawilżane, np takie dla małych dzieci. W biedronce duża paczka za parę złotych. x Juz uzywam ale to nie wystarcza. Wciaz czuje sie jakby nie do konca tam umyta. To tak jakby wytrzec pupe po zrobieniu kupy i nie umyc. Ja kiedy tylko moge to nie tylko podcieram ale i myje pupe po kupie. Dlatego czuje sie w tym osrodku jakby brudna :(

Gość gość
Jaki masz pas w karate? Czarny?

Gość gość
Mam dokładnie tak samo, że muszę wyszorować doopę między pośladkami bo inaczej źle się czuję po sraniu.

Gość Mariko san
Do czarnego jeszcze daleko ;) Mam zolty 5kyu

Gość iguanna
Nic nie można Ci poradzić. Ja na Twoim miejscu przestałabym sie przejmować i myła ci/pę tak jak inne myją. SKoro one mogą to czemu Ty masz mieć rozterki?

Gość Mariko san
Ale ja sie wstydze! Nie rozumiesz tego? To wyglada tak jakbym sie masturbowala przed wszystkimi. Stoje naga wkladam sobie reke miedzy nogi i poruszam. Nawet kolezanka zauwazyla ze strzelilam buraka na twarzy i jeszcze sie podsmiewa ze mnie a mnie te jej chichoty do rozpaczy chyba niedlugo doprowadza! Mi sie to nawet snilo! Rozumiesz? Nawet we snie neka mnie to upokorzenie. A we snie bylo jeszcze gorzej bo snilam ze pod natryskami jest nasz sensej (mezczyzna) i kaze mi publicznie pokazac jak to robie i we snie wcale nie chodzilo o podmycie sie tylko o masturbacje i ja to robilam przed wszystkimi. Dziwne ze kiedy sie obudzilam to czulam ze naprawde zrobilam sie wilgotna miedzy nogami. Czy to nie dziwne?

Gość gość
To jest chore żeby nie mieć nawet prawa do prywatnośći :O A jeszcze bardziej chore jest to, że tamte się na ciebie gapią. To już takt i kultura nakazuje aby nie się przynajmniej nie patrzeć i odwrócić wzrok gdy ktoś się myje/załatwia itd.

Gość gość
ja tam bym się nie myła. cóż, sama spływająca woda też trochę podmyje. ale przede wszystkim w życiu nie pojechałabym na obóz na którym miałabym się myć przy wszystkich.

Gość gość
@ Mariko san dziś Ale ja sie wstydze! Nie rozumiesz tego? To wyglada tak jakbym sie masturbowala przed wszystkimi. Stoje naga wkladam sobie reke miedzy nogi i poruszam. Nawet kolezanka zauwazyla ze strzelilam buraka na twarzy i jeszcze sie podsmiewa ze mnie a mnie te jej chichoty do rozpaczy chyba niedlugo doprowadza! Mi sie to nawet snilo! Rozumiesz? Nawet we snie neka mnie to upokorzenie. A we snie bylo jeszcze gorzej bo snilam ze pod natryskami jest nasz sensej (mezczyzna) i kaze mi publicznie pokazac jak to robie i we snie wcale nie chodzilo o podmycie sie tylko o masturbacje i ja to robilam przed wszystkimi. Dziwne ze kiedy sie obudzilam to czulam ze naprawde zrobilam sie wilgotna miedzy nogami. Czy to nie dziwne? x Czyli że miałaś erotyczny sen? :)

Gość Mariko san
No dokladnie. Erotyczny wlasnie. I sama nie wiem jak to wytlumaczyc. Snilo mi sie jak moj sensej kaze zrobic innym dziewczynom krag wokol mnie a mi samej nakazuje pokazac jak robie sobie dobrze palcem. Bylam potem w szoku z powodu tego snu. Po przebudzeniu mialam jeszcze wiekszy szok gdy odkrylam ze naprawde jestem mokra w srodku. czyli musialam pod wplywem tych marzen sennych podniecic sie choc za cholere nie wiem jak to mozliwe. Nigdy tak wczesniej nie mialam.

Gość gość
Świetny sen! Miałaś orgazm?

Gość Mariko san
Podczas snu nie. Dopiero jak sama dokonczylam.

Gość asdfv
@ Mariko san dziś Podczas snu nie. Dopiero jak sama dokonczylam. x Mam rozumieć, że we śniło Ci się jak się masturbujesz przed wszystkimi, a po przebudzeniu zrobiłaś sobie dobrze w realu pod ten sen? Bo albo ja tu czegoś nie rozumiem albo Ty namieszałaś. Wyszło, że strzeliłaś se palcówę wyobrażając sobie to czego tak bardzo się wstydzisz...

Gość Mariko san
Dobrze zrozumiala bo tak wlasnie bylo. Kiedy sie przebudzilam odkrylam z zaskoczeniem ze jestem morka w srodku. Nie wiem moze wyobrazenie nagosci i publicznej masturbacji jakos podniecilo mnie. Po przebudzeniu nadal bylam podniecona i reka doprowadzilam sie do rozladowania seksualnego. Nie wiem czemu we snie mnie to tak podniecilo a na jawie w realu pod prawdziwym prysznicem przezywam taka traume.

No to raczej jest problem wszystkich publicznych miejsc dla wielu osób a już prawdziwa plaga na obozach treningowych, koloniach czy tych harcerskich. Rozumiem, że należy się przyzwyczajać do różnych warunków, ale do braku intymności jest ciężko.

Gość gość
Nie rozumiem co takiego jest ważnego w tej łazience, że rodzinka musi tam wchodzić w czasie czyjegoś srania. Każdy ma prawo do intymności i nikt nie powinien pytać się dlaczego. Podaj adres, to zaraz sam wstawię ci zamek do drzwi.

Gość gość
Ale wy jesteście dziwni. Przecież w rodzinie nie trzeba się wstydzić. Rozumiałambym jeszcze gdyby brat i siostra... Ale dwie siostry? Gdzie tu powód do wstydu?