Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oliwiak

przedłużanie włosów Wielkopolska

Polecane posty

cześć! mam pytanie co do przedłużania fryzurki, mam dość długie włosy, za ramiona, proste, lekko rozjaśniane.Chciałabym sobie przedłużyć włosy, ale nie metodą na klej, czy tam wosk! i teraz słyszałam że robią w Poznaniu coś, co polega na łączeniu za pomocą jakby sztucznej keratyny. 1. czy to jest rzeczywiście bezpieczne i nie niszczy włosów 2. czy włosy po farbowaniu też można? na stronce ich są jakieś informacje, ale wolałabym wiedzieć jak to wyglądało u was. Pozdrawiam :)

hej! ja jestem po 2krotnym przedłużaniu w great lengths, nie ma problemu z przedłużaniem farbowanych włosów, powiem Ci tak, odkąd przedłużam i używam ich produktów specjalnie do takich włosów, myję nimi też moje własne włosy i zauważyłam że są wręcz mocniejsze, a nie słabsze, możesz spokojnie je czesać w warkocze, kitki itd, nie są nic słabsze, jeżeli o mnie chodzi to śmiało polecam nie musisz się bać że po zabiegu włosy będą słabsze ;)

Gość andzelikawolksa
wiesz co, ja rbilam metoda clip-in na swoje wesele. W sensie zamawialam sama wlosy od top-trop. Bardzo mila pani mi wszystko wytlumaczyla, jak to sie robi, wyslali mi bardzo szybko wlosy, no i dopinalam. w sumie troche zly kolor dobralam, ale je mozna farbowac, wiec nie bylo tez z tym problemu ;) a efekt przed i po jest super ;D wszyscy na weselu sie dziwili skad mam tyle wlosow

hej, ja polecam :) nigdy bym nie zrobiła sobie przedłużania na klej, fuj :/ najlepsze jest to że Great Lengths ma metodę, dzięki której struktura włosa pozostaje nienaruszona i to jest chyba największy plus ;) bo wiadomo efekt ma być, ale włosy ma się jedne i warto zadbać żeby później też to jakoś wyglądało ;)