Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Makarska Chorwacja polecam

Polecane posty

Gość gość

Wszystkim, którzy jeszcze nie wiedzą gdzie udać się naq urlop, gorąco polecam rivierę Makarską. Miejsce gdzie góry spotykają się z morzem. 5 km promenady, górskie położenie terenu, wysoka kultura osobista sprzedawdców, piękne widoki czynią z tego doskonałe miejsce na urlop.

Gość gość
widac, ze pierwszy raz w tym roku tam byles. Polacy tam jezdza od lat i nie odkrywasz przed nikim Ameryki Kolumbie od siedmiu boleści...

Gość gość
i 38 st w cieniu

Gość gość
Pewnie że pierwszy raz:) Polaków tam od groma, drzewa przy plaży doskonale dają cień, dla każdego kto się tam wybiera podstawą niech będzie klimatyzacja w pokoju:)

Gość gość
uczciwi sprzedawcy? podaj jakis przykład. mnie baba chciała orznac w markecie poprzez nabijanie pare razy tych samych produktow, i to nie tylko mi tak robiła. bierzcie paragony i sprawdzajcie za co płacicie.

Gość gość
i nadal chorwaci traktuja polaków jako gorszy sort, wszystko przygotowane pod niemieckich turystów

Gość gość
jakich niemieckich? Niemcow i Autriakow to tam jest garstka. oni jezdza do Hiszpanii ćwoku. W Chorwacji są sami Polacy i Czesi.

Gość gość
Pożyczka na Dowód bez Zaświadczeń http://www.kredytyt.pl od 100zł do 200.000zł Odbierz pieniądze! - Kredyty na Wakacje 2015 - kredyty przez internet, dla Firm - Kredyt na mieszkanie/hipotekę - Pożyczka na Samochód bez BIK, Chwilówki Wypełnij krótki wniosek a my do Ciebie bezpłatnie oddzwonimy i przestawimy najlepszą ofertę Kredytu!

Zapraszam wszystkich miłośników Chorwacji oraz tych, którzy dopiero chcą ją odkryć, do polubienia oraz odwiedzania strony http://www.albinoi.com Jest to duża baza obiektów noclegowych na terenie całej Chorwacji, a w niedalekiej przyszłości również w Austrii oraz Polsce. Baza będzie się cały czas powiększać a Wy dzięki niej zdobędziecie informacje odnośnie hotelu (adres, strona www, opis obiektu) oraz bezpośredni kontakt z hotelarzem. Wszystko w jednym miejscu, za darmo i bez pośredników

Gość gość
Mam piękny apartament w Bibinje koło Zadaru, w pobliżu morza i widokiem na morze Mieszkania są w pełni wyposażone w klimatyzację Telewizja satelitarna ... W pobliżu znajdują się restauracj****ar, supermarkety, sklepy, sklep z pamiątkami poczta, biuro podróży, organizowane są różne imprezy dla gości. wszystkie w pobliżu Plaże są piaszczyste i żwirowe, idealne dla dzieci info na mail; marija.simunic1@zd.t-com.hr

Gość Marek 33
Moim zdaniem klimatyzator multi split jest tańszy w użytkowaniu do domku, koszt montażu tego typu klimatyzacji może jest większy ale można dokładnie dopasować moc urządzenia do powierchni, agregat chłodniczy i tak umieszczany jest na zewnątrz domu, sprawdź parametry tego klimatyzatora i zobacz, ja czekam aż mi zamontują fujitsu http://www.mirtor.com.pl/klimatyzacja-torun/ z czujnikiem podczerwieni który steruje klimą i kieruje strumień powietrza na człowieka