Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cgds

misio1 znowu piertoli o potrzebie odbierania dzieci

Polecane posty

Gość cgds

Użytkownik "misio1" zmienił taktykę i zamiast podpisywać się jak dawniej misio1 to ładuje na ogólny tematy o potrzebie odbierania dzieci biednym rodzinom. Wszystko przez to, że został obśmiany w tym temacie: "Uwaga na tzw. NIEBIESKĄ KARTĘ. Pułapka na bite i bezrobotne kobiety!!!" x http://f.kafeteria.pl/temat/f1/uwaga-na-tzw-niebieska-karte-pulapka-na-bite-i-bezrobotne-kobiety-p_6300494/2 x misio1 w dniu 01.08.2015 napisal: "W Polskiej rzeczywistości należałoby odebrać dużo więcej dzieci. Widziałem takie, którym właśni rodzice rozłupywali czaszkę siekierą i nadal im praw rodzicielskich, ani dzieci nie odbierano." Kurfa ten debil misio1 uwaza ze wiedzial dzieci z rozlupanymi czaszkami Nastepne jego posty sa jeszcze lepsze bo na uwage, ze gdyby rodzice naprawde rozlupali dzieciom czaszki siekierami t odbiloby sie to szerokim echem w TV misio1 zaczal mieknac i zlagodzil niego swoje piertolenie na takie: 01.08.2015 [22:23] "Jeżeli widziałem dziecko, z połataną głową, to znaczy, że ŻYŁO." Ten debil najpierw uwazal ze rodzice najpierw rozlupali dziecku siekiera glowe a potem przyszyli latke Obsmiany przez wszystkich miso1 na sam koniec calkowicie zmienil swoja wersje wydarzen na zupelnie juz lagodna w stylu: 02.08.2011 [11:59] "zdarzyło mi się widzieć kilkoro dzieci, wobec których patologiczni rodzice użyli siekiery w celu "wychowawczym"." No prosze. Najpierw misio1 widzi morderstwo z uzyciem siekiery i rozlupane czaszki dzieci, potem jedno z tych dzieci jednak zyje bo rodzice naszyli mu latke na glowke a na sam koniec okazuje sie ze misio1 tak naprawde nic nie widzial ale za to widzial jak rodzice uzyli siekiery w ramach wychowawczych czyli zapewne dali diecku klapsa siekiera. Kurfa ale byl ubaw z tego debila "misio1" :D

Gość gość
On mnie bawi do szalenstwa :) widzial rowniez eleganckie dobrej jakosci kolczyki za 1zl - takie dawal w prezencie kobietom, ktore byly zachwycone :) Oczywiscie kobiety leca na Misia jak na nie przymierzajac na Rene z Allo Alllo :P

Gość gość
A kogo misio nie bawi? :D P***b jakich mało!

Gość gość
Ale przyznaj, ze zabawny pojeb, bo xxx 24 lata jest tak nudny i glupi, ze az niesmieszny

Gość gość
Komedia :D

Gość gość
Najlepiej było jak misio wmawiał na forum, że policja zabiera do ze sobą jak ma być interwencja u rodziny patologicznej :D Kuźwa, kto cywili zabiera na policyjne akcje? Żeby jeszcze ten misio z sensem piertolił, to rozumiem, ale on wymyśla takie brednie, takie naiwne głupoty, że ręce opadają. Debil :D

Gość gość
I te jego miliony emotek w jednym poście :o

Gość gość
misio zna policjantów , kuratorów i ordynatorów psychiatryka.Ciekawe dlaczego? Niedługo z Dudą będzie na wódkę chodził.Chyba znowu leków nie wziął.

Gość gość
Polityków też zna

Gość gość
Zauważyliście jak mizio1 znikł nagle z kafe? Nie widzę nigdzie żadnych jego odpowiedzi. Jeśli jakaś gdzieś jest to pokażcie. Chętnie bym zobaczyła jakie znowu wymyślił idiotyzmy.

Gość gość
no rozłupane czaszki i interwencje misia, to chyba najlepszy joke po Jennifer.Nic tego nie przebije.

Gość gość
ale prawda est taka, że "rodzice" często katują dzieci, zwłaszcza w miasteczkach i na wsiach i NIKT nie reaguje. Dzieci chodzą posiniaczone. Wiem, bo widziałam. Ba sama dostawałam wpiertol tak, ze mi krew leciała. Siniaki na wfie nikogo nie dziwiły

Gość gość
gość dziś ale to nie jest temat o maltretowanych dzieciach,tylko o ściemach misia 1 :p

Gość gość
Nie zapominajcie ze misio1 tez specjalista od analu. Co on wtedy wypisywał to kurwa szok! :D :D :D

Gość gość
Misio1 zajął się też matematyką. Misio1 wraz ze znajomą kuratorką obliczyli, że gdyby zebrać wszystkie siekiery z całego świata i te siekiery poukładać kolejno jedna za drugą tak, aby utworzyły jeden długaaaaśny ciąg, to ten ciąg miałby długość... że ja piertolę!

Gość gość
Dajcie linka co misio pisal o analu :) prosze, bo umre z ciekawosci :P

Gość gość
chyba już tego nie ma, ale pisał jak nawiedzony, mistrz anala i połyku

Gość gość
misio zawsze był udany na wszystkim się zna wszystko umie każdą ważną osobę też zna wszystko widział wszystko wie i potem jak coś p*****lnie to boki zrywać z idioty :D :D

Gość gość
musiu1 jestes? tesknimy za toba i twoja glupota :) wez no piertolnij jakiegos texta zeby sie bylo z czego posmiach :D

Gość gość
a co pisal o analu? :P

Gość gość
misiu zapodaj jeszcze raz text jak cię pedryl w kakao ładował :D