Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Typowa mopsiara portret

Polecane posty

Gość gość

Stwórzmy wspólnie portret typowej matki-mopsiary Ja zacznę - morda spalona na solarium, powieki i zęby żółte, usta wściekle różowe, w gębie kiep Idziemy dalej?

Gość gość
Wlosy tleniony blond lub ufarbowane na czarno.

Gość gość
braki w uzębieniu, zmarszczki, wory pod oczami, twarz poalkoholowa FAS (szeroki rozstaw oczu, spłaszczony nos, bardzo wąska górna warga), tipsy kolorowe i świecące ale połamane, wystające boczki z biodrówek lub nadwaga, buty sportowe zniszczone, spodnie jeansowe dzwony sprzed wielu lat, szeroki pasek, katana lub bluza dresowa, koszulki na ramiączkach wystający stanik z żelowymi ramiączkami, duże kolczyki koła pcha przed soba wózek czołg obwieszony badziewiastymi maskotkami w środku dzieciak obowiązkowo ze smoczkiem lub butlą, nawet jak ma 3 lata, zapluty i umorusany, żałoba za paznokciami

Gość gość
Panterka i bardzo zniszczona skóra , niemyte włosy .

Gość gość
To nie mopsiara, tylko kiepska tipsiara, albo meliniara.

Gość gość
pachnie potem i perfumami z ajwonu a dzieciak moczem

Gość gość
12.16, opis mistrz! :D

Gość gość
Panterka od stóp do głów , wystrojona w bazarową biżuterię , buty na szpilce z podniszczonym wystającym noskiem , dziurawe rajstopy .

Gość gość
u mnie mopsiary tak wyglądaja, meliniary gorzej aż w mopsie zamontowali nowy podjazd taki metalowy, bo na starym się z tymi czołgami i siatami nie mieściły

Gość gość
to ja 12:16 dzięki , rzęsy zaklejone tuszem nigdy nie zmywanym, brwi wyskubane czasem piercing

Gość gość
O taaaaaak, piercing i obowiązkowo tatuaż z pseudo hebrajskimi lub chińskimi literami :D

Gość gość
no właśnie, skad mopsiary mają kasę na tatuaże i piercingi, przecież to drogie rzeczy są...

Gość gość
wiecie co jestem mamą, bywam często w urzędzie i nie mam pojęcia jak wygladaja matki korzystające z opieki społecznej,stoją tam jacys ludzie ale ich nie lustruje,czy Wy naprawde nie macie swojeo życia?!

Gość gość
a chooj cie to obchodzi , poczułaś się dotknięta opisem? :D

Gość gość
kobiety używające wulgarnych słów to są typowe tzw. mopsiary.

Gość gość
przesiaduje na kafe całymi dniami :D

Gość gość
Mieszka w slumsie

Gość gość
Debilacja ciągle wzrasta

Gość gość
solara, brak uzębienia, blond tleniona z czarnym odrostem i obcisłą bokserką z napisem: chodzi pogłoska, że jestem boska :D

Gość gość
widze ze autorka czesto przebywa w mopsie :)

Gość opis starszej mopsiary
Tatuaż delfinek na łopacie albo podbrzuszu, a na ramieniu imię dziecka (Jessica, Angelica lub Brajan) obowiązkowo data urodzenia, bo waćpanna taka zarobiona, że może zapomnieć. Zębiska co drugi wystąp, żółto - brzoskwiniowo - brązowo - beżowe podobnie jak ściany jej komunalnego apartamentu. 40 na karku ale kolczyk w nosie, bo ona taka wyluzowana i z jej 22 letnią córką całe "towarzystwo" uważa je siostry. "Dzińsy" z ćwiekami, aplikacjami, frędzlami i co tam tylko się zmieściło lub prześwitujące legginsy spod których wystają różowe striny i dorodne połacie cellulitu, Tunika z napisem Paris i wieżą eiffla z kryształków, skajowy pasek z ćwiekami. Białe skarpetki, odrapane baleriny z rynku. Kłaki do wyboru do koloru koniecznie przetłuszczona najlepiej blond z czerwonymi i czarnymi pasemkami i różowym warkoczykiem. Makijaż rodem z komiksu czyli klasyka: wyrysowane od słoika cienkie brwi, czorno krecha dokoła oczu. Grozi jej eksmisja z komunalki ale kupuje se jorka za 1500zł dla podniesienia prestiżu. Wpieprza chleb z delmą ale ma smartfona LG w którym nieustannie siedzi na FB. Spaceruje w wnuczką w rozklekotanym wózku wielce uradowana, że wszyscy myślą, że to jej a ona oznajmia że jest babcią i patrzy na miny "zachwytu" że łona taka młoda.

Gość gość
czy Wam czegos brakuje czy moze zazdrosne jestescie? Toscie se temat znalazly widze na poziomie :)

Gość gość
Autorko gratuluje odwagi jestes anonimowa:D

Gość gość
Opis starszej mopsiary mega :D Do wszystkich wielce oburzonych - nikt tu nikogo personalnie nie atakuje, więc o co kaman? Poczułyście się urażone? :D

Gość gość
opis starszej mopsiary dziś Przy napisie Paris i wieży eiffla z kryształków oplułam monitor, a przy yorku i delmie spadłam z krzesła :P

Gość gość
solara, brak uzębienia, blond tleniona z czarnym odrostem i obcisłą bokserką z napisem: chodzi pogłoska, że jestem boska Haha otóż to :D

Gość gość
korzystam z zasilku z mopsu a pomimo to mamy wlasny dom jednorodzinny dwa samochody i wycieczki zagraniczne a co do waszego portretu bardzo mi daleko no coz pozostaje tylko sobie poczytac i sie posmiac :)) milego dnia!

Gość gość
gość dziś [13:53 a potem sie obudziłaś i lekarz poluzował ci kaftan :D

Gość gość
korzystasz z mopsu? gratuluję osiągnięć życiowych.A opsu prawdziwe, tylko te się plują , które właśnie tak wyglądają .Mopsiary obciągary

Gość gość
jasne, 2 auta pod domem.... tych Fiatach 126p piszesz? i z zasiłków wybudowała swoją dacze i jeździ na wycieczki, ale chyba do Chomiczówki Dolnej