Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Typowa mopsiara portret

Polecane posty

Gość gość
wstawiajcie zdjecia wieksza beka anie opisy wy gnoje p********e

Gość gość
dziś nie obrazaj sie prosze, tu chodzi o te glupie malolaty, nie o osoby z powaznymi problemami

Gość kupabrajanalat12
dobra zara foto wam odpale

Gość gość
ta babka wygląda spoko gdyby nie te rajty

Gość gość
Znam osoby które ciągną z mops ile się da- zasiłki rodzinne, zasiłek dla rodziny wielodzietnej bo 3 dzieci, stypendium socjalne na dzieci ( za które kupują laptop niby dla dzieci edukacyjnie), dożywianie szkolne za darmo i wiele innych. A ojciec pracuje na czarno, opłaca sobie KRUS, matka zatrudniona w tej samej instytucji co działa mops- czyli zatrudniona w urzędzie gminy. Jej zarobki nie rewelacja bo ok. 2000 ale mąż zarabia sporo. dom w dobrym a nawet bdb standardzie, 2 samochody tez nie najtańsze. Jeżdżą na wakacje i wycieczki. Takie mopsiary też są. Choć nie wyglądają na mopsiary. Naciągaczki. A samotna matka szans nie ma na zasiłki bo dochód parę zł przekracza.

Gość gość
Wiecie co? Nie macie tak na prawdę pojecia kto korzysta z pieniędzy mopsu bo ludzie dostają je na konto. Zdziwilibyście sie jak wygląda osoba korzystającą z mopsu, to co opisaliście to jest patologia, a nie typowa jak to nazywacie mopsiara. Ja również korzystam z mopsu, pobieram zasilek rodzinny i alimenty z fa. Nie pasuje do zadnego waszego opisu, nie mam kolczyków tam gdzie nie trzeba, tatuaży, nie farbuje włosów bo mam swój ładny naturalny kolor, nie chodzę tak ubrana raczej klasycznie, stonowanie i elegancko, nie pale tez papierosów i nie nadużywam alkoholu. W cięższych czasach pobierałam tez różne zasiłki za sama namowa urzędników, pani sama do mnie dzwoniła i nalegała żebym składała wnioski, tłumaczyła mi ze po to sa żeby pomagać i jak sie należy to trzeba korzystać. Rozmawiała i mówiła mi żebym się nie wstydziła, ze zdziwiłabym sie jacy ludzie pobierają od nich pomoc

Gość gość
Hahaha ale głupi jesteście. Mam czarne włosy bo lubię i mi pasują, sporo kolczyków. Nosze koszulki na ramiączka bo tez je lubię i sa wygodne a w mopsie nigdy nawet nie byłam i nie ciągnę z zasiłków. W ogóle w*****a mnie takie generalizowanie bo wiesz, nie każdy kto założy panterkę i skórę jest brudną mamuśka ze slumsu ktora ciągnie zasiłki i nic nie robi. Z reszta co mnie to obchodzi, niech każdy sobie robi co chce. Nie macie własnego zycia czy musicie się dowartościować?

Gość gość
nie wiem jak to jest że otaczacie się takimi ludźmi ale ja nie spotykam nikogo takiego co wy opisujecie, taki kiczowaty wygląd to był może 10-15 lat temu ale na pewno nie teraz. Może raz na milion ktoś taki się trafi, ale to są niezwykłej rzadkości dinozaury. Coś wymyślacie. Widać że się wam nudzi! A takie niby wielce zapracowane a zajmujecie się takimi d**erelkami. Wchodzę na to forum bo myślę że dowiem się czegoś nowego, a tutaj jakiś totalny śmietnik informacyjny i zabawy kobiet rodem z piaskownicy. Przykro mi jesli kogoś takiego widujecie wokół siebie ale po waszych wpisach nie widać żebyście były jakieś lepsze, w beznadziejny sposób spędzacie (trwonicie) czas. To tyle co mam do powiedzenia bo szkoda mojego czasu, chciałam tylko napisać żebyście sobie przeczytały jeszcze raz całość tych d**erel i sie zastanowiły nad sobą tak z boku, czy nie zachowujecie się dziecinnie, serio, takie stare a takie głupie

Gość gość
Czasami można popisać głupoty, aby się rozerwać. Nie sama powagą żyje człowiek. Ale skoro ty jesteś taka konkretna, poważna i nigdy ci się nie nudzi, to nie masz czego szukać na kafe. Nie rozumiem was. Temat na luzie, nikt nikogo nie obraża, to muszą wejść jakieś sztywniackie dziunie i sie produkować. Nie macie poczucia humoru czy co? Zgadzam sie, że może nie jest to humor wysokich lotów, ale nie ma obowiązku czytania tego.

Gość gość
gość dziś wreszcie ktoś madry sie wypowiedział

Gość gość
gość dziś w*********j stąd sztuczna czarnulo, myslisz ze pasują ci czorne kudły? żałosna jestes bo zadnej polce nie pasują . czarne kłaki plus słowianska facjata równa się g****o. taki kolor pasuje tylko azjatom

Gość asdsas
Ja 7 lat temu po wypadku skorzystałam z pomocy MOPRu. Było to bodajże 250 zł. Po pierwszą wypłatę poszłam osobiście, nie prosząc o przelanie jej na konto i to był błąd. To, co ujrzały moje oczy do dziś pamiętam i trudno mi się z tego otrząsnąć. Ogromny korytarz, na zewnątrz sroga zima, w środku mnóstwo kaloryferów podkręconych na maxa. Jakieś 100 osób w kolejce do okienka, nad którym widniała informacja-'nietrzeźwych nie obsługujemy'-toż to w stanie niewskazującym na spożycie byłam tylko ja i jedna kobieta. Ogólnie, to przeważało towarzystwo płci męskiej. Na kacu, na klinie, nawaleni. Smród z ich gęb, jak i pot spod katan podgrzewany kaloryferami unosił się po całym korytarzu. Stałam w kolejce 1,5 h i miałam tę nieprzyjemność być świadkiem dantejskich scen. Najpierw wspólnie rozpracowywali jakieś mózgoje)by, potem doszło do zwady, a na końcu jedna, wielka bijatyka. Stałam, owinięta szalem, by jakiegoś świństwa od nich nie złapać, jak i nie udusić się od smrodu. Co chwilę latały butelki po winie, a przerażone zaistniałą sytuacją byłam tylko ja i wspomniana pani. Urzędniczki co chwilę wychylały się z okienka próbując uciszyć zgraję nawalonych 'potrzebujących'. Odbierając te nieszczęsna zapomogę bałam się, że któryś z oczekujących mi ją odbierze, jak wyszłam z tego pomieszczenia miałam dość. Wiem, że pracownicy społeczni doskonale zdają sobie sprawę z tego, że ich podopieczni w dużej mierze pompują alkohol, ale nie mogą im z tego powodu nie przyznać zasiłku. To tak zwany zasiłek stały, który otrzymuje się okresowo. Nie wiem, co gorsze, czy te opisywane przez Was mopsiary, czy te pijaki, które raczą się winem za kasę z zasiłku..

Gość gość
12.14 Hehe, naturalnie mam prawie czarne włosy i niebieskie oczy. Poprawiam tylko trochę naturę jak większość kobiet teraz. Wiele osób nawet by nie wpadło ze to nie moje naturalne włosy. I co cwaniaczku? A Azjatką nie jestem. I uważam ze znacznie gorzej wyglądają tlenione włosy z czarnym odrostem i czarne brwi do tego.

Gość gość
Wy sie smiejecie ale ja naprawde znam taka mopsiare :D i wasz opisy to wrecz ona. Laska moze 25 lat. Maz gora 30. 3jka dzieci, ona cale zycie w adidasach brudnych rozdeptanych z wozkiem spacerowka i dwojka dzieci obok. Kolczyk w nosie, blond wlosy czesto tluste w kucyk. Te dzieci tez tam jakies takie patologiczne imiona-wanessa chyba jedno ma a reszta nie wiem. Ona ma zeby popsute czarne a polowy prawie nie ma (od ciazy rzekomo) maz to typowy burak. Oprocz tego dziennie musi walnac pare najtanszych piwek. Ona z reszta tez lubi w palnik czasem dac (o tyle dobrze ze dzieci wtedy daje komus pod opieke) zero gustu, zero klasy. Typowa patola. On raz robote ma raz nie jak nie to witaj mopsie. Raz taki melanz przezyla ze przyszla do mnie do sklepu na ekstremalnym kacu kupic piwo i mowi a wlasciwie szepcze ze chyba sie przeziebila bo mowic nie moze. A wodka walilo jak cholera, ledwo jej oczy bylo widac. Udalam glupia a w duchu mi sie smiac chcialo.

Gość gość
Mopsiara strzeliła mopsiarski wątek a mopsiary odpisują. Dobrze się znacie buahahahaaaaaaaaaaa