Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kulturaa

Dlaczego wyzywacie młodzież?

Polecane posty

Gość kulturaa

Idę teraz do 3 gimnazjum. Nigdy nie paliłam, nie piłam, nie ubieram się jak .... spod latarni. Dobrze się uczę, po szkole chodzę ze znajomymi do kina. Mam swoje pasje, tańczę jazz i trenuję szermierkę. Świadectwa zawsze mam z paskiem. Rodzice nauczyli mnie kultury, mam szacunek do starszych i do rówieśników. W domu pomagam, w wakacje Mama pozwala mi dorobić w sklepie u jej koleżanki. Jestem również wolontariuszką w schronisku. Dlaczego wszędzie widzę słowo "tępe gimbusy"? I to piszą "dorośli ludzie" przeważnie. Dlaczego wrzucacie wszystkich do jednego wora? Grono moich znajomych też jest w porządku, chodze do publicznej szkoły i nie ma tam patologii. Skąd w Was, ludzie, tyle zawiści? Czy sprawia Wam przyjemność obrażanie młodego pokolenia? Jak mamy wyrosnąć na porządnych ludzi, skoro zewsząd słyszymy wyzwiska i szyderstwa? Pytam, bo zastanawia mnie po prostu, jaki jest tego powód? Czy kultura, szczególnie w internecie, to juz przeszłość? Czy tylko ja wyniosłam z domu umiejętność poszanowania innych?

Gość gość
nie staraj sie zrozumiec ludzi bo zwariujesz :D

Gość gość
Po prostu jestem nastolatką, uczę się jak żyć i wyrosnąć na mądrego i dojrzałego dorosłego. Ale ciężko w tym świecie być dobrym. :) .