Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego faceci tacy są?

Polecane posty

Gość gość

Sami boją się zagadać (cioty jedne), a jak kobieta zagaduje pierwsza to okazują się chamami lub ją spławiają.. dlaczego? Jak do mnie ktoś by zagadal czy napisał to bym była miła i doceniła, że jest odważny jak by mi się nawet nie podobał. A faceci to świnie.

Gość gość
Mysle podobnie. jak kobieta zagada to mysla ze desperatka albo do lozka chce - masakra :D

Gość gość
Ja ostatnio napisałam na jednym portalu do gościa, chciałam po prostu pogadać. To odrazu z jakim chamstwem na mbie wyjechał. Plakałam 2 godziny potem.

Gość gość
Do mnie 3 razy zagadaly 1. Brzydka 2.Jescze dziecko 3. Nawet spoko,ale sie zrstresowalem Dlatego jakos szyboo je splawilem.

Gość gość
2.Jeszcze dziecko To znaczy ile miała lat i ile ty? 3.Nawet spoko ale splawiłem Norma

Boją się zagadać, bo wy zawsze jesteście w towarzystwie innych siks, gdzie zachowujecie się jak 13 letnie bachory, piszcząc, wrzeszcząc i zazwyczaj paląc cygary. A jak ona pierwsza zagaduje to on ją spławia, bo zawsze stoi za nią jedna bądź dwie siksy, które podśmiewają się więc on myśli, że sobie pogrywacie z nim.

Gość gość
Black jack, ja rzadko gdzie chodze z kolezankami, a z takiego typu to juz w ogole sie nie zadaje, czesto chodze sama wiec jestem idealnym obiektem do podrywu :P i co ?

Gość prawik26
do mnie kiedyś zagadała ale ją spławiłem, zresztą nawet się nie zorientowałem że ze mną flirtuje, byłem tak zaskoczony bo myślałem że nikomu nie mogę się spodobać, bałem się z nią zostać sam na sam, że nie będę wiedział co powiedzieć, że zobaczy jaki jestem p******y no i ją spławiłem potem strasznie tego żałowałem bo jej było przykro zapewne ale może to nawet dobrze bo bym jej życie zmarnował

Gość prawictwo pospolite 193
wiele razy spławiałem ..Dlaczego ? Bo kobiety chcą dzieci mieć , a ja nie chce .. Jakby podeszła do mnie jakaś dziewica i powiedziała czy mam ochotę na niezbowiązujacy seks to bym sie zastanowił i może bym nie spławił POdchodziły do mnie panny i pytały o randkę .. Dostały kosza , bo randki mnie nie intresują

Gość gość
Prawictwo to co Cię intereasuje? Nie potrzebujesz żadnej kobiety?

Gość prawictwo pospolite 193
do mnie zagadało 6 pisze dokladnie co było : -gdy miałem 15 lat podeszły do mnie 2 szczupłe ale dośc ładne panny ( były w moim wieku ,ale ich nie znałem , chodziłe do tej samej szkoly ) i pytały czy nie chce z nimi chodzić - miałem 16 lat na przystanku podeszła do mnie ładna dziewczyna na przystanku autobusowym i pytała czy się z nią umówie na randkę - dziewczyna z mojej podstawówki słyszałem ze jej sie podobam gdy szedłem za nią - potem na wycieczce szkolenej usiadła mi na kolanach - jak miałem 20 lat jakas panna w autobusie caly czas sie do mnie usmiechała , wychodziła tyłem z autobusu miałem 23 lata dziewczyna z mojej grupy - otyła proponowała mi loda ( niestety była otyła więc ją wyśmiałem) szczupła dziewczyna - nie znałem jej , ale brzydka gdy miałem 24 lata - podeszła do mnie i zagadała - ktos musial jej puscic hasło ze jestem wolny , bo nazajutrz znowu sie z nia spotkałem ( zbieg okolicznosci ) ? ostatni raz byłem zatem podrywany 6 lat temu gdy mialem 24 lata teraz mam 30 i nikt mnie nie podrywa? Dlaczego ? Bo trudno mnie spotkać .. praktycznie cały czas siedze w domu i jestem nieosiągalny dla ludzi

Gość gość
Ja miałem kiedyś sytuacje jak zagadło do mnie 8 sztuk dziewczyn aż się zawstydziłem młody wiek 16