Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość carmelovaa5456

Ból kręgosłupa i jajników po okresie

Polecane posty

Gość carmelovaa5456

Witajcie, moje cykle są regularne co 28 dni, a @ trwa zazwyczaj 6 dni. Dzień po skończonej miesiączce ( 31.07) miałam tylko kilka ciemnych resztek po menstruacji i w ten dzień kochałam się z moim partnerem bez zabezpieczenia ( z wyliczeń okres względnej niepłodności) lecz do wytrysku nie doszło na pewno ponieważ robiliśmy to może z 30s po czym się opamiętaliśmy. 1.08 zaczął kłuć mnie prawy jajnik i boleć kręgosłup. Teraz (4.08) odczuwam ból podbrzusza, kłucie jajników na zmianę oraz ból w krzyżu. Myślicie, że to może być ciążą, chociaż tak szybkie objawy nie powinny występować, czy może to np. zapalenie przydatków, które nasila się po @. Do gin umówiona jestem dopiero za półtora tygodnia. Czy któraś z Was miała może podobną sytuację??

Gość gość
skoro odczuwałaś kłucie to może owulacja Ci się przesunęła? Obserwujesz temperaturę i śluz?

Gość gość
Takie bóle po ry/paniu pewnie intensywnym mogą być oznaką ciąży

Gość gość
Jeśli boli Cię kręgosłup, to jest to niepokojące. To może być jakiś nerwoból. Jeśli byłaś u ginekologa i nic nie poradził, udaj się lepiej do innego specjalisty. Ja jak miałam problemy z kręgosłupem, to poszłam do http://www.wyleczbol.pl/ . Na szczęście szybko mi przeszło.