Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem często molestowana a wy

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio molestowali mnie: - fotograf, robiłam zdjęcie do paszportu, podszedł i poprawił mi włosy, myślałam że go zdzielę w pysk z otwartej dłoni, nie będzie mnie dotykał i molestował. - jakiś facet na ulicy - złapał mnie za rękę kiedy wchodziłam na pasy, bo zauważył że jedzie auto, to nic!! Auto by zachamowało a on nie bedzie mnie molestował, dostał z liścia. - instruktor na siłowni złapał mnie za biodra kiedy pokazywał mi jak mam ćwiczyć plecy, odwróciłam się natychmiast i z otwartej w policzek, karnet zwróciłam po pierwszym dniu nie bede chodzić na siłownie gdzie instruktorzy molestują ćwiczące kobiety. - instruktor nauki jazdy kiedyś złapał mi rekę jak zmieniałam bieg, bo mi się pomyliło ale czy to odrazu powód że ma mnie łapać za dłoń? Co on myśli że jesteśmy razem? Powiedziałam to jego szefowi natychmiast że mnie molestował.

Gość LekarzPsychiatra
Diagnoza: Upośledzenie umysłowe stopień zaawansowany. Potrzebne leczenie farmakologiczne i oddziałowe, zalecamy kaftan.

Gość gość
Bardzo k***a smieszne szczegolnie dla tych dzieci i kobiet co faktycznie byli molestowanie czy nawet zgwalceni przez zboczencow...