Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sex oralny z zonatym

Polecane posty

Gość gość

ehhhhh, zlamalam wszystkie zasady. Mam dobrego kolege - takiego znajomego z pracy. Pracujemy razem i czesto razem wyjerzdzamy w delegacje. Ja jestem od niedawna wolna on ma zone i 3 dzieci. No i ostatnio na wyjezdzie...no coz - zaimprezowalismy- byl alkohol, troche duzo do tego stopnia ze filmy nam sie pourywaly. On twierdzi ze nic nie pamieta, ja pamietam - troche - calowalismy sie i uprawialismy sex oralny!!!!! Na drugi dzien on powiedzial ze nic nie pamieta- ja powiedzialam ze tez nie .....troche glupio wyszlo bo go lubie jako kolege. Sila rzeczy nie mozemy urwac kontaktu, nie chce tego roztrzasac z nim - skoro nic nie pamietamy....ale i tak sie glupio czuje ...ot wypadek przy pracy...

Gość gość
nieudolne prowo gimbusa :) już niedługo 1 września :)

Jakoś mi się wierzyć nie chce w to, że on nie pamięta, co się stało, to taka męska śpiewka, żeby na następnym wyjeździe zrobić to samo i udawać, że ewentualnie to pierwszy raz. Z żonatymi lub zajętymi facetami nie pije się alkoholu, bo taki bywa finał.

Gość gość
Oboje jesteście załośni. Jeżeli delegacje sa tylko po to zeby sie uchlac jak świnia i prowadzić orgie to nie mam juz wiecej pytań. Dno. Trzeba sobą niewiele reprezentować zeby sie w ogole do takiego stanu doprowadzać będąc na wyjezdzie służbowym... Sama na takie jezdze i cos takiego jest nie do pomyślenia. Wlasnie czeka mnie kolejna wielka impreza daleko od domu, natomiast na szczescie nasi partnerzy mogą byc spokojni bo cos takiego sie nikomu w głowie.

Gość gość
tu autorka. To nie prowo. Goscia lubie szanuje i cenie. Szanuje ze ma rodzine dzieci itd. Sama jestem po nieudanym zwiazku. Owszem przesadzilismy z alko. Ale bylismy zmeczeni wyjazdem przepracowani, po prostu za duzo drinkow i stalo sie. Dodam ze pracujemy razem iles lat i jezdzimy iles lat na te wyjazdy i w zyciu by mi to do glowy nie przyszlo wczesniej. Potrzebowalam w tamtej chwili bliskosci faceta - on tez jakos tak. Obecnie zachwoujemy sie jak by nigdy nic sie nie stalo. Skomentowalismy tylko ze juz nie bedziemy razem pic .A i tak czuje sie fatalnie

Gość gość
Doskonale wiem co to przepracowanie, ale to niczego nie tłumaczy. I nic samo nie wychodzi. Do tanga trzeba dwojga a do łóżka nikt nikogo siła nie zaciąga. Znam lepsze sposoby na zmęczenie niż drinki z żonatym. Zanam takie kobiety i takich mężczyzn. Niby wszystko sie samo dzieje, a tak naprawde sami do tego dążą podświadomie lub nie. Znudzenie, słabe zasady, plus podsycanie pewnych zachowań. Alkohol pomaga tylko wprawić te machinę w ruch... Żal.pl...

Gość gość
Zrobiłaś to, zachowałeś sie jak d***** on jak ostatni chuj i trudno. Poszukaj teraz kogoś niezajetego do minetki ale sie nie wybielaj, Please!

Gość gość
no tak ale my iles lat razem jezdzimy. Zazwyczaj w delegacji bylo tak po pracy szlismy na obiad i do hotelu. Kazde do swojego pokoju i tyle. Zazwyczaj nie pijemy w delegacji bo pracujemy po 12-14h. Lubie tego goscia cenie go bardzo ale szczerze po ilus godzinach w pracy z nim czulam sie nim zmeczona juz i chcialam isc odpoczac. Jak na delegacjach pilismy - a to bywalo zadko to jak mielismy jakas kolacje z klientami po pracy i to zazwyczaj byl jeden albo dwa drinki i do pokoju. A teraz no coz. Po pracy dowiedzielismy sie ze mamy kolejny dzien wolny wiec poszlismy na obiad, wypilismy cos do tego obiadu, potem poszlismy do hotelu -i kolejne drinki i kolejne. Potem przenieslismy sie do pokoju. I tam tez pilismy. No i wypilismy za duzo. Jak si ezorientowalam co sie dzieje to poprostu sobie poszlam - bo pewnie poszlibysmy na calosc.... zreszta nie wiem ... ehh ten alkohol

Gość gość
ja sie nie wybielam. Czuje sie fatalnie. Glupio wyszlo. Nie mam zamiaru tego powtarzac tym bardziej ze w zaden sposob nie jestem zainteresowana zonatym i dzieciatym factem. W zyciu bym tego nie zrobila wczesniej. Jest mi glupio - jemu tez - chyba - chociaz on powtarza co chwile ze nic nie pamieta!!! Ja mu tez mowie ze nic nie pamietam. Poprostu wypadek......

Gość gość
dlaczego ktos nazwal autorke d****a? Ona jest wolna - to on ma zone i 3 dzieci

Gość gość
Czytaj ze zrozumieniem, oboje zawinili. On chuj. Lekcja na przyszłość: "Nie prowokuj" i nie pij z żonatym, tylko prosto do łózka po pracy i będziesz to miała z głowy.

Gość gość
tu autorka, Mam nadzieje ze to nigdy nigdzie nie wyjdzie. Ze poprostu zapomnimy o calej sprawie. Ze to czego nie pamietamy albo slabo pamietamy nigdy sie nie powtorzy i nikt sie o tym nie dowie. W szczegolnosci jego zona.