Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PiescPatrioty

Uk polki i ciapaki. Nie wytrzymalem.

Polecane posty

Gość PiescPatrioty

Wchodzę do parku z kumplem. Na ławce polka całkiem niezła obmacuje się z brudnym ciapakiem. W ślimaka lecą. Ochyda. Widziałem ta szmatę w polskim sklepie z Polakiem za rękę była tydzień temu. Podchodze bliżej ławki i mówię po polsku ty jebana brudna suko. Ona nic udaje ze nie słyszy powtarzam a tu nic. No to pytam się ciapaka. widać że przy kasie w primarku się nie ubieral na pewno. Pytam się tak. Czy ta Polska brudna suka to twoja dziewczyna ? A on żebym jej tak nie nazywał . A ja w tym czasie wsadzilem sobie rękę w dupe pod majtki . I mówię mu ze to nie jest dziewczyna tylko suka. I że to nie prawdziwą polka. A on wkurwiony podnosi się. A ja mówię mu ze to jest brudna suka bo daje dupy psu. Ciapak naprawdę do psa podobny w chuj. Wyciągając rękę z dupy mówię mu ze ta suka siedzi z nim tu bo masz pieniądze. I w tym momencie wypierdalam ciapatemu liścia moja pachnąca dupa ręka. Zachwial się i coś macha łapami to od razu poprawiam z galy. Od razu padł na trawnik a tej kurwie Mela w ta wypudrowana dla ciapaka mordę. Dziękuję.

A byly w tej bajce smoki ? To ze zdradzila z ciapatym czyni ja brudna suką ? A jak z polakiem zdardzi to okej ? :D

Gość gość
A potem sie obudziles i mama zmienila twoja zasikana posciel, a pozniej zrobila ci kakao na sniadanie :)

Gość gość
Haha no polaczek a jak ty w ogóle wygladasz. Ja też wolalabym bogatego ciapaka. Pewnie polacy nieudacznicy też się zloszcza jak mnie widza a ja zawsze się smieje / lub się glupio usmiecham

Gość gość
Sracie po gaciach miłośniczki ciapatych i czarnuchów, jak widzicie skinheada. Taka prawda

Gość SracNaBlachary
Bogatego ciapaczka no pewnie porucha znudzisz się to polecisz do następnego. Jesteście tylko kondonami na ciapacka sperme hehehe. Mama i tata w Polsce wiedzą że spuszcza się w ciebie pakistaniec hindus lub obsraniec z Bangladeszu ? Normalnego Polaka to ty możesz dupe wylizac w końcu lubisz brąz

Gość Brazowy to kolor gowna
Wcale się nie dziwię. Ze tak zrobiłeś. Znam takich co też się nie pierdola dopierdalaja. Ciapakow z polskociapackimi kurewnami. Jak ktoś ma jaja i charakter To wie co z kurwiskiem zrobić. Hehehe. Polakiem gardzi a jak już się skurwi na full z ciapakami to będzie szukała Polaka co pod ołtarz z nią pójdzie.

Gość Ajeee
Szkoda gadać z tymi śmieciami. Bo co taka wyszczekana może ci powiedzieć? Ja tyle tu dziewczyn poznałem polskich ze sie w pale nie mieści. Zazwyczaj jedno spotkanie i wyj****e miałem na te idiotki. Sorry ale wy polskie dziewczyny jesteście po prostu takie tępe i mało inteligentne ze masakra. Tylko p******ic głupoty pić piwo i dawać d**y. Jak poruszam jakiś temat normalny to jedna na dziesięć potrafi kontynuować rozmowę a reszta to po prostu nie potrafi się wyslowic. Proszę się nauczyć tabliczki mnożenia przynajmniej do 20 bo wstyd. Otwieracie te obspermione gęby i z miejsca spalona jesteś. Normalnego Polaka ogarnietego nie masz nawet czym zainteresować. To ciapaka łapiesz na dekolt i gola d**e. Ciapaka długo schodzi zanim się zorjetuja że są z debilkami co głowno w głowie mają

Gość gość
Hahahahahahaaha no tylko się smiac jak polaczki ida. Zawsze idziecie w grupach bełkoczac coś po polsku. Więc gdzie sa ci co nie lubia polek? Ba, nawet jak nie lubicie to jak zechce was jakas polka to za pół roku prosicie o reke. Skad to znam? Z realu. Żadna niemka lub angielka szanujaca się z wami się nie zadaje, nawet beneficiary wola murzynow.

Gość gość
Szkoda ze na zywo nie jestescie tacy szczerzy jak w necie w uk (wszyscy, i polki i polacy), tylko usmiechacie sie i udajecie NAJLEPSZYCH znajomych, falszywe mendy, na szczescie juz dobrze wiemy co i jak :)

Gość gość
Dobrze autorze zrobiles. Niestety ale jedyny sposob to traktowac je krotko jak muzulmanie.

Gość gość
Trzeba było jeszcze tej dziffce z plaskacza wypłacić.