Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mowilem to ja rysiek

Polki za granica szukaja ciapatych bo no wlasnie czemu ?

Polecane posty

Gość Mowilem to ja rysiek

A odpowiedź jest banalnie prosta bo jesteście tak mało inteligetne że przeciętnego Polaka nie masz jak zbajerowac nie jesteś jedna z drugą w stanie niczym nas zainteresować. Po za cyckami figura i dupa nie macie nic do zaoferowania. Czyli łapać ciapaka trzeba bo muzułmanów zupa zwabicie opierdolicie lache wyjebiecie się w dupe i oni są w niebo wzięci bo kobieta z nich religii tego nim nie da. Tylko najgorsze jest to ze każdą Kursa z was jebana lambadziara jest mocna tu na forum a naprawdę ukrywacie się z tym co tu robicie. Która z was przyzna się ze daje dupy co chwilę to innemu ciapakowi. Mama tata znają prawdę ? Nie bo myślą że córka zapierdala tu i jest jej ciężko. A prawda taka ze opierdala co sobotę ciapakowi na imprezie kutasa. Jedna taka poznałem i powiedziała mi w prosty ze wie że chujowo robi ze z ciapakami się puszcza Ale nie potrafi znaleść porządnego Polaka bo tylko tacy patole chcą z nią gadać. Poplakala mi się i zapytała czy jest taka beznadziejna ze nie stać ja na normalnego Polaka tylko musi z ciapatymi się bujać. Aż szkoda jej Ale przynajmniej przyznać się potrafi. A większość Polek kurwi się bo dostanie prezent ciapak zabierze do klubu czy do knajpy. Co zrobić jak takie rzeczy są dla was wazne to dobrze że ciapaki was chcą przynajmniej. Bo tak to jeszcze normalby Polak by się na dział na was w polskie księżniczki z gowbem na Warach od lizania dupy ciapatym. Ale co tam głowno opierdolisz Ale dostaniesz drinka w klubie.

Gość gość
W kontaktak z ciapakami ratuje was marny angielski . Podczas rozmowy Nie jesteście w stanie powiedzieć czego kolwiek swoimi słowami. A czym później ciapaty się zorientuje co macie w głowach tym później was oleje. Nawet ciapak nie chce mieć pustej idiotki w poważnym związku.

Gość Co jest grane
Jakiś czas temu spotkałem się z dziewczyną w pubie z nadzieją ze miło spędzenie czas. No i było miło do puki gadalismy o glupotach. A jak poruszyłem jakiś normalny temat To po prostu niesmak się zrobił. Dziewczyna nie potrafiła zdania mądrego złożyć. Olu z Krakowa naprawdę jesteś ładna i masz czarujący uśmiech. Ale w pracy na kuchni nie można mieć tipsów dlatego że może się złamać i do jedzenia wpaść. A nie dlatego że jak się złamie to trzeba znów płacić za nowego.

Gość gość
Po stylu Twojej wypowiedzi drogi autorze postu uwazam, ze nalezysz do tej czescieci Polakczkow patologicznych. Robisz pewnie na budowie, nie masz z kim sie bzykac i tylko wkurzasz sie ze ladne Polki wola sie bzykac z ciapatymi niz z Toba. A z Polakiem zagranica to zadne inne nacje tez nie pojda do lozka. Przeciez masz tytula profesora z Uniwersytetu w Oksfordzie BUAHAHA a zadna Cie nie chce.

Gość gość
Typowa odpowiedź takiej co daje brudasowi. Odbicie piłki od siebie i zwala na Polaka. Patologia to ty jesteś w Polsce walilo cię całe osiedle tu całe wioski ciapackie. ratuje cię to ze masz słaby angielski i nie potrafisz dokładnie powiedzieć co myślisz i dlatego ciapak nie orjetuje się ze jesteś pustą dziurą.

Gość gość
I nie wkurza nas to ze polka z ciapakiem jest tylko fakt że możemy później na taką szmatę smierfzaca trafić po ciapaku. A ty dalej rodzica mówisz ze ciapaka kijem byś nie dotknęła ?

Gość gość widziałam to
Ja wolę Polaka. Nie każda chce dotknąć ciapatego. Mogą sobie co najwyżej popatrzeć . Nie cierpię ich. Śmieszni są z tymi swoimi żonami w czarnych łachach A latają za innymi. Muszą mieć coś w głowie nie tak. Unikam psycholi :-)

Gość gość
Ja gosc 07:43 Zaskoczę Cie. Bo pracuje w Polsce od zawsze. Jestem inzynierem dlatego tez za chlebem nie mousialam wyjezdzac na egimegracje. Prace dostalam odrazu po studiach. Mam meza Polaka od 8 lat. Ale wypowiedzi takich jak TY mnie smiesza po prostu. Mozg Ci sie lansuje od nadmiaru spermy bo nie masz z kim sie bzykac. A swoje zale wywlewasz na forum

Gość gość
koleś , który pisze do puki , nie ma szans analfabetom po zawodówie lub gimnazjum dziękujemy

Gość gość
seks z nie-polakiem bardzo dowartościowuje polki, nie wiem czemu ale tak jest, natomiast za granicą polce najłatwiej wyrwać araba, turka lub hindusa

Gość gość
Wystarczy przeczytać to co napisałeś i wszyscy wiedza że wywodzisz się z patologicznej rodziny. Jesteś wieśniakiem- to widać na kilometr. Chociaż nie wszyscy wieśniacy są tacy zacofani ale zdecydowana większość. Tacy wiesniacy piszą później na forum np. o trzymaniu dziewictwa do ślubu. W XXI wieku- żeby mieć takie poglądy trzeba być naprawdę mega ograniczonym intelektualnie. Masz wąskie horyzonty. Przynosisz nam wstyd za granicą. Za granica cenią bardziej arabusów niż was polaków. To polacy wyjeżdżają do rajchu do jakichś najgorszych brudnych robót jakieś zbiory, opieka itd. a arabusy jakoś pracują w normalnych miejscach, to samo za siebie mówi. Rozmowa ze mną face to face zmiażdżyła by cię intelektualnie- nie potrafisz sklecić jednego zdania poprawnie gramatycznie. Jesteś zacofanym wsiunem z polskiej wsi który jest zwykłym pomiataczem za granica a na widok swojego szefa arabusa trzęsiesz się ze strachu i dajesz soba pomiatać za 1000ojro lub funtów. Gardzę takimi wsiurami jak ty którzy jadą za granicę i są zwykłymi pomiataczami, zapierda/lają jak murzyni i robią najgorsze prace za jakieś ochłapy.

Gość gość
Twoje arabusy to nic nie robią ścierko do tego pochodzą z pustyni lepiej być z polskiej wsi niż pustyni wielbłądziej tam to dopiero Ciemnogród.

Gość gość
Nawet angielskiego nie znacie Ale w sumie jak d**e wystawowa to ciapak wie co robić. Pewnie cały czas rodzica w Polsce powtarzacie że takiego byś nie dotknęła. Później jak będziesz Polaka chciała to też się nie przyznasz co robiłaś. Jesteście tylko kondonami szmaty. Zwykle cwele zakłamane s****wa. Nie ma szacunku do siebie . Nie ważne gdzie Polska uk czy USA zwykle z was k***iska. Aby tylko skorzystać ułatwić sobie życie. Jeszcze z nas prostakow robią zacofanych. Hehehe no bo niby co możesz k***o powiedzieć innego.