Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pierwszy raz z nowym partnerem, idziecie na całosc czy udajecie niedoswiadczone?

Polecane posty

Gość gość

Nie mam zbyt dużego doświadczenia z mężczyznami, byłam w dwóch długich związkach, ale zawsze robiliśmy w łóżku to na co mieliśmy ochotę. Dużo ekperymentowalismy, bawiliśmy się seksem, ale tez moi partnerzy byli bardzo otwarci w sprawach seksu i ogólnie tacy "samcy alfa". Teraz spotykam się ze świetnym facetem, tyle że jest introwertykiem, jest dość wraźliwy, romantyczny, przy tym silny i odpowiedzialny, ale jednak wydaje mi się że jego seks był raczej zachowaczy mimo, że ma 35lat. Myslicie, że podczas piewrszego razu sama powinnam sie hamowac i dopasowac do niego czy moge robic to co lubie? Nie chce, żeby pomyślał że robie tak z kazdym za pierwszym razem mówie tu o fellatio z połykiem itp. Jakie są Wasze doświadczenia?

Gość gość
generalnie ja uważam, że udawanie jest bez sensu. ale nie rób nic ponad standard - połyk odpada. poczekaj żeby go wyczaić. nie chodzi mi o okłamywanie faceta, ale wiem co mówię - mój mi nie wypomina byłych, ale odzywają sięwz nim kompleksy, że z byłym robiłam to i tamto, bo pewnie był z niego taki ogier. część lepiej przemilczeć, ale zgrywanie cnotki też jest słabe.