Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

La Pelle Jelenia Góra Opinie

Polecane posty

Gość gość
cała twarz jest w cenie promocyjnej 899 zł jest to zabieg laserem frakcyjnym jest to całkowicie bezpieczny zabieg, więc można skorzystać bez problemu

Gość gość
A czy robią zabiegi laserowe na twarz? Nie chodzi mi o depilację tylko usunięcie blizn potrądzikowych

Gość gość
wykonują takie zabiegi i na dodatek czasem można trafić na super promocje jestem bardzo zadowolona ;) bo ja pamiętam jak miałam blizny potrądzikowe to była dla mnie zmora ale na szczeście La Pelle pomogło ;)

Gość gość
Czy tam laser obsługuje lekarz?

Gość gość
jadę z wami baby !

Gość gość
z tego co wiem to są specjaliście, osoby doświadczone posiadające odpowiednią wiedzę i umiejętności.. Zabiegi wykonywane na najwyższej jakości sprzęcie laser LightSheer

Gość gość
Ale chodzi mi o laser na twarz czy ci "specjaliści" to mają faktycznie wiedzę medyczną? To jest twarz, nie wiem czy zdecydowałabym się aby zabieg wykonywała inna osoba niż lekarz

Gość gość
korzystałam wlaśnie z usług La Pelle. przed frakcją zostałam wypytana o wszystko, czułam się pewnie i bezpiecznie. nie wykonywał zabiegu lekarz ale Pani kosmetolog któa ma wiedzę medyczną. Jeste zachwycona efektami ;)