Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość francesca123

odchudzanie

Polecane posty

Gość francesca123

czesc! jestem na diecie juz 2 tydzien, ograniczyłam jedzenie smażone, oraz makarony i jasne pieczywo - skupilam sie bardziej na tym, zeby jedzenie bylo lekkie. Ciwcze ok 1,5h z niewielka "przerwa" w polowie cwiczen robie lżejsze ćwiczenia przez 10 minut. Tyle ze chyba ze wzgledu na zmianie "stylu" zycia i diety zaczelam miec problemy z trawieniem, tyle ze nie chce kupowac zadnych srodkow przeczyszczajacych bo wszedzie pisza, ze mozna tylko pogorszyc sprawe.

Gość ewelka444
a jakich środków próbowałaś? Bo nie wiem co mogę polecić żeby się nie nadziać :P

Gość francesca123
testowalam juz chyba wszystko, herbatki, dodatki do wody, kapsułki slimy i inne, to w sumie kasa wyrzucona w błoto. A czym Ty mozesz się pochwalić

Gość ewelka444
to ja bym Ci jednak zaproponowała coś opartego na naturalnych składnikach co nie tylko wspomaga trawienie ale też działa na rozbijanie tkanki tłuszczowej i greckiego filozofa cellulitisa ;) iqgreen to zdecydowanie jedyny środek który mi pomógł

Gość agnes149
dlatego, że iqgreen to preparat oparty na zielonej kawie - zielonej dlatego, że jej ziarna nie zostały poddane opalaniu jak w przypadku takiej kawy, którą pijemy na co dzień. Zawiera też kwas CGA, który jest antyoksydantem. Ale równie dobrze, zamiast brać tabletki można jeść suszone śliwki w ilościach kilogramowych :D albo pić wywary z pokrzywy :D Ja lubię je łykać przed ćwiczeniami, wieczorem, bo dodają lepszego kopa niż niejeden energetyk no i rozbijają tkankę tłuszczową, to już prawie rytuał dla mnie. Wiadomo, jak w każdym przypadku, że zdania się podzielone dla mnie - tabletki 9/10 bo takiej nieparzonej kawy do ust nie wezmę! :D

Gość ewelka444
@agnes149 a jakie ćwiczenia wykonujesz? I ile już jesteś na "kuracji"? No i przede wszystkim, podziel się efektami! :))

Gość agnes149
oczywiscie z ewka, na poczatku, a teraz sama zaczelam kombinowac i laczyc te cwiczenia ktore sa mi "potrzebne" teraz np tylko biegam. A efekty, wiadomo, ze nie ma co liczyc na cuda w ciagu tygodnia, odchudzam sie juz ponad pol roku, ale odkad mam tablety idzie jakoś szybciej. Wynik 18kg wymarzona waga 55kg, zostalo 7kg :)

Gość francesca123
chyba mnie namówiłyście, oby to nie była tylko zmasowana akcja promocyjna :D poczytałam o tych iqgreen w sumie wydają się fajne. Ludzie się tam dość rzeczowo wypowiadają. Jak zamawiacie? Ze strony producenta tej: www.iqgreen.pl ?

Gość gość
Oczywiście znowu pseudo temat ktoś zakłada sam piszę kilka postów robi reklamę podaje namiary... Ludzie ludzie za kogo d.e.b.i.l.e macie innych

Gość Zdrowieprzedewszystkim
Najważniejsze Jest Odchudzanie Zdrowe i Skuteczne Bez jo-jo. Moje drogie cały czas apeluję nie stosujcie tabletek i proszków to bardzo szkodliwa chemia typu DNP czy Chiński Meizitang, błędne koło, pewna choroba i efekt jo-jo!!!. Różne diety typu: Dieta proteinowa dr Dukana, Dieta 1000 kalorii ,Dieta 1200 kcal, Dieta 1500 kcal i inne prowadzą do odwitaminizowania i odmineralizowania organizmu to bardzo nie zdrowe. Z własnego doświadczenia jeżeli już to zachęcam do zaparzania i picia naturalnego suszu Ziół Tybetańskich ale tylko suszu i oryginalnych Tibetan Herbs. Nigdy tabletki czy proszki typu DNP, Meizitang, Zelixa, T3, Retard, Alli, Term Line, Vitaslim, Alveo, Elvia, Lida, Linea, Sibutril, Sibutramin, Adipex Novoslim, Asystorslim, Meridia i …..itp TRUCIZNY. TO TOKSYCZNE (CHIŃSKE I NIE TYLKO) ALE ZAWSZE CHEMICZNE SRODKI. Stosujcie zawsze tylko parzony naturalny susz ziołowy oraz dodatkowo oprócz ziół trochę ruchu to naprawdę klucz do szybkiego i zdrowego schudnięcia bez jo-jo. Światowa organizacja zdrowia ( WHO ) uznała zioła Tybetańskie za zdrową naturalną i bardzo skuteczną metodę odchudzania oraz skuteczny sposób zmiany metabolizmu człowieka na szybki nagradzając je w 2013 roku pierwszym miejscem w kategorii – „Natural Product for Slimming”. Ja ostrzegam przed chemią a namawiam na naturalny susz ziołowy TibetanHerbs , ponieważ przez 5 miesięcy bez diet i bez wyrzeczeń pijąc Tybetańskie Zioła i dbając o trochę ruchu schudłam i odmieniłam naprawdę swoje życie.

Gość francesca123
chemia czy nie chemia, ja do picia ziół się nie nadaję, poza tym wszyscy wiemy jakie buble wypuszcza przez place i UE i WHO określając krzywiznę banana ;). Nie ma środka idealnego na odchudzanie, wszystko jasne, ale nie ma też idealnego sposobu na pobudzenie pracy naszego brzucha i wsparcie go w trawieniu posiłków, jak sądzę te tabletki są bezpieczne skoro są polecane nie tylko tutaj ale też na innych forach, poza tym wystarczy popatrzeć na skład i sprawdzić w necie co takiego które symbole oznaczają. Jak dla mnie to dobry sposób żeby pomóc samemu sobie, a poza tym nie ma głupich, bez ćwiczeń i diety nie ma opcji na chudnięcie... nawet pijąc te parzone zioła ;)

Gość gość
kawa fusiasta + papieros gwarantowane wc,jak nie palisz chociaż spróbuj

Gość olkaolka111
@gość hehe się dziewczyna zajara i zamiast z lekkimi problemami z wydalaniem skończy z nowotworem płuc :D jak Ci te tabsy nie pomogą to radze udać się do gastrologa, bo mowisz, ze po zmianie diety zaczely sie problemy, mozliwe, ze twoj organizm potrzebuje wiecej czasu na "przestawienie sie" albo masz uczulenie na produkt ktory wprowadzilas do diety dlatego to nie wyglada tak jak powinno. Gastrolog powinien pomoc w razie W

Gość francesca123
całkiem niedawno byłam u alergologa i robiłam testy, z pokarmów wyszło mi tylko żyto, więc staram się go unikać. Ale możesz masz rację, że potrzebuję więcej czasu na przestawienie się. Ale tabletki i tak zamówię, w razie czego przydadzą się na dalszy etap diety :)

Gość gość
tez tak mialam jak zaczynalam odchudzanie, ze ni cholery nie szlo w zadna strone ale palic nie zaczelam he he zwiekszylam ilosc ruchu :)

Gość hanulkaaa
no i niby jak te tabletki maja ci pomoc w trawieniu? co w nich takiego jest?

Gość agataeee
bo rozbijają złogi jelitowe no i usuwają z organizmu toksyny