Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaka u was pogoda w tej chwili?

Polecane posty

Gość gość

u mnie spora burza ,juz przemija ,polało i jest fajnie chłodno ,zaraz biore psine na spacer

Gość gość
tez chwile popadalo, nawet grad polecial

Gość gość
mieszkam w Hiszpani i te polskie gadki p o pogodzie wydaja mi sie smieszne, najpierw pierdolenie ze zimno, a teraz jakie upaly, kurde ludzie na poludniu Europy zyja w upalach i wszystko ok, ale w Polsce jak zawsze problem

Gość gość
31°C Kruszwica. Czekam na burze :D

Gość gość
Burza-Podhale.

Gość gość
ej ,ja też chcę burzę porządną a jak na razie to sucho jak pieprz i upał niemiłosierny

Gość gość
nie wydaje mi sie ze cos z Polakami nie tka, jednak tyle czekania na upaly , na lato i potem wam cos nie pasi

Gość gość
Idzie burza, już zaczyna grzmieć i pada deszczyk, lubię :)

Gość gość
Patrzyłem na mapę jedna jest już blisko :D a od gór idzie ich kilka w moją stronę :)

Gość gość
15:44 - osoby które narzekają na zimno to nie sa te same co narzekają na upały. Trudno zeby człowiek który całe zycie mieszka w umiarkowanym klimacie był przystosowany do +40. I myślę ze nawet w Hiszpanii czy we Włoszech jak skoczy im temp o 15 stopni wyższa niż zazwyczaj to tez narzekają. Człowiek nie może juz na pogodę ponarzekać bo od razu że stwarza problemy.

Gość gość
mysle ze to bez sensu narzekac na pogode, poniewaz lato minie i bedzie byle jaka pogoda, ja sie ciesze ze jest upal bo mam urlop a jak jedziecie an wakacje np na poludnie Europy to tez narzekacie ze cieplo??

Gość gość
U mnie 32 stopnie i bezchmurne niebo :) czyli to co tygryski lubia najbardziej : P

Gość gość
zgodze sie ze to taka typowo polska przypadlosc , narzekactwo na wszystko np moja tesciowa jeszcze kilka dni temu narzekala, ze tka zimno, ze leje itd a teraz jej za cieplo, toz to scyzork w kieszeni sie otwiera

Gość gość
Ja takich upałów nie lubię. Na zimno nie narzekam. Jak temperatura jest kolo 30 zaczynam to odczuwac mocno - zawroty głowy, mdłości itp. Ale rozumiem ze niektorym się podoba takie ciepło.

Gość gość
Ja za to najlepiej się czuję przy -20, a nie przy +30 :o

Gość gość
Gorąco, leże plackiem

Gość gość
Słońce od rana 30 stopni w cieniu :-) nic się nie zanosi na zmianę .bialystok

Gość gość
A po co ma sie zmieniac ?Jest sierpien, lato, wakacje... chyba dobrze ze cieplo i ladnie... ?

Gość gość
moim marzeniem jest temp 20-25 stopni ,czasem deszcz ,może byc co drugi dzień pochmurnie ,raz słoneczko raz chmurki i z raz na tydzień deszczyk. Marzenie. Upałów nienawidzę ,urlop biorę jesienia i spędzam najczęściej w krajach skandynawskich. W tym roku wybieram się w dwutygodniową podróz koleją transyberyjską

Gość Laura2777777
Ja się dość dobrze czuje w takich upałach :) Tzn może czasem mnie męczą, ale ogólnie jest ok może dlatego ,że jestem szczupła to może icnaczej odczuwam temperaturę jak ludzie z np nadwagą bo ja noszę rozmiar 36, a jak ktos nosi no 40 to inne bajka Za to nie lubie zimna i wtedy narzekam :P Takie upały jak teraz raczej mi slużą

Gość gość
gość dziś moim marzeniem jest temp 20-25 stopni ,czasem deszcz ,może byc co drugi dzień pochmurnie ,raz słoneczko raz chmurki i z raz na tydzień deszczyk. Marzenie. Upałów nienawidzę ,urlop biorę jesienia i spędzam najczęściej w krajach skandynawskich. W tym roku wybieram się w dwutygodniową podróz koleją transyberyjską xxx marzy mi się dokładnie taka sama pogoda, ja urlop biorę w lutym - spędzam 3 tyg nad morzem i jest cudownie.

Gość gość
oj super jest nad morzem zimą :) często jezdzę z psiakiem

Gość gość
Oswiecim slonce swieci wiatru niema i 40 stopni

Gość Laura2777777
Ja tam nie lubie zimowej pogody wtedy marzne nawet jak jest ciepla zima :O idelana temperatura dla mnie to okolo 25 stopni, tak by moglo byc caly rok ;)

Gość gość
Rzeszów- Do 16 był upał, teraz padało i grzmi, jest pochmurno, ale niewiele chłodniej niż było