Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Klawy77

I co teraz robic samemu?

Polecane posty

Gość gość
wyjsc z domu.

Gość gość
szukać żony na kafe :D

Gość gość
myslisz ze znajdzie? :D

Juz bylem . Harowalem caly dzien teraz chcialbym cos robic a nie wiem co.

Gość gość
aaaaaa.. w takim razie przepraszam. wiem co robisz. gapisz sie w monitor, klepiesz w klawiature i w taki oto sposob rozmawiasz ze mna i jeszcze z kims.

Gość gość
no wlasnie. ale.. wszystko sie moze zdarzyc. mnie nie nalezy brac pod uwage z prostego powodu. nie nadaje sie na zone.

Gość gość
w takim razie idz na spacer. lepiej ci zrobi niz siedzenie i slepienie w monitor. przynajmniej spalisz sernikowe kalorie.

Gość gość
nie za bardzo. nie wiem co to jest libido :D

Gość gość
jakich doznan? erotycznych? jesli tak, to niestety. zly adres. ale o glupotach moge chwilowo pogadac. sernik byl z rodzynkami czy bez?

Nie rozumiem dlaczego jak mowa o doznaniach to prawie wszyscy mysla o seksie;D. Sernik byl pyszny bez rodzynek i pierwszy raz widzialem taki z ciastem na wierzchu tz. przykryty jak rolada. Bylem ostatnio w Polsce i dalem sie skusic na cos nowego:D. Pysznosci dla podniebienia:P

Powiem ci ciekawe doznanie jak sie przyjezdza i ostrzega sie zmiany te na dobre i te na zle.

Gość gość
przeciez nie musza byc doznania erotyczne. mozemy porozmawiac o skoku na spadochronie. podobno ciekawe doznania. skakales? ja nie. sernika zazdroszcze. jesli byl puchaty, rozplywajacy sie w ustach.. mmmmm.. marzenie :) tez bym chetnie zjadla.

Nie skakalem jeszcze i pewnie zonka skoczyc mi nie pozwoli, ale latalem juz czym sie dalo i mam w planie poprobowac innych sportow. Mieszkasz w Polsce? Bo widze, ze nie uzywasz polskich znakow.

Gość gość
masz racje. ja tez kursuje miedzy rodzinnym krajem a obczyzna i ciesza mnie zaobserwowane zmiany. szczegolnie te male. na przyklad powstal plac zabaw dla dzieci, ktorego bylam pomyslodawca. potem uczestniczylam przy sporzadzaniu projektu. bylo to kilka dobrych lat temu. co prawda zapomniano o boisku sportowymz prawdziwego zdarzenia, no ale mniejsza. widocznie kasy nie starczylo :) no ale nalezy sie cieszyc z tego co jest. moze przy nastepnych wyborach powstanie boisko :)

To pieknie, przynajmniej sie rozwijaja a nie zawijaja. Nie dawno po wielu latach odwiedzilem moje rodzinne strony, nie uwierzysz jaka katastrofa zwlaszcza w tych po PGR-owskich wlosciach. Ludzie radza sobie jak moga, ze wsi wiecej pracuje na obczyznie jak na wlasnej ziemi. Ci co pracuja w kraju sa wykorzystywani, pracuja na czarno i takie tam straszne rzeczy.

Gość gość
nie uzywam polskich znakow poniewaz moj kompek ma humory. niczym wlascicielka. raz dzialaja, innym razem nie. mieszkam w polsce. pracuje za granica. reasumujac, przewaznie mieszkam za granica. latalam jedynie samolotem i nie zawsze byly to super loty :) wole jednak latac, niz jezdzic koleja. statkiem tez nie lubie plywac.

Gość gość
wiem. we wsiach popegeerowskich jest rzeczywiscie katastrofa, ale z zupelnie innej przyczyny. ludzie nie radza sobie, poniewaz nie sa nauczeni zaradnosci. zawsze wszystko mieli podane na tacy. jesli nie to najnormalniej kradli. tak jest do dzis. do tego mnoza sie bez opamietania. zyja z zasilkow i pija. ojciec zabrzusza zone i corke. i co sie da w najblizszej okolicy. kiedys zaproponowano im sadzonki i nasiona warzyw. czy myslisz ze chcieli sie wziac? a skad. po co. urobic sie trzeba aby uroslo. takie wychowanie. dziedziczne bezrobocie. znam temat, poniewaz kilkanascie lat temu przeprowadzilam sie z miasta na wies. mozesz mi wierzyc. to co mowie nie jest bajka.

Gość gość
Klawy77 2015.06.21 Moglbym tak godzinami lezec wachac, calowac i lizac jej cipunie. Lubie jak pojawiaja sie jej pierwsze krople podniecenia, ona sama mowi ze sie krepuje ale chetnie wystawia sie zeby zrobic jej palcowke. Czasam idzie do sypialni, zaklada sexi bielizne i przychodzi i mowi "wez zrob mi tam paluszkiem". gość 2015.06.21 To rób palcówki czemu siedzisz na forum jak kobieta Ci jescze daje Klawy77 2015.06.21 musze dac palcom odpoczac xD Zgłoś Klawy77 2015.06.21 Czekam az obiad przygotuje

Ja jestem na stale na razie tu a pozniej zobaczymy. Za czesto do Polski nie jezdze bo nie mam takiej potrzeby, sa sklepy polskie wiec jak czegos brakuje to sobie kupimy ale ostatnio bylem kilka razy i zrobilem spore zapasy:D. Syn bedzie sie zenil to zapasy trzeba bylo zrobic:D

Gość gość
to super. syn sie zeni. kobieta czeka w lozku, a ty siedzisz przed monitorem i gadasz o wioskach popegeerowskich z gosciem rodz. zenskiego, ktory nie ma pojecia co oznacza slowo libido :) podczas gdy ty jak sie okazuje umiesz wylizac cipke ze wszystkich soczkow i z pewnoscia do samej kosci :) tak sie sklada, ze musze cie pozegnac. moze jeszcze tu zajrze, a moze nie. jak odblokuja moj ulubiony dzial erotyczny, to z pewnoscia nie zajrze na ogolny.. no chyba ze dla ciebie :) 🖐️

Niekiedy spotykam polskich robotnikow to podpytuje skad sa i co ich zmusilo do wyjazdu, najczesciej to pochodza z wiosek gdzie nie ma przyszlosci dla mlodych, pracuja tu za grosze u polakow i czasami szkoda mi ich jak sa wykorzystywani. Czasami namawiam zeby sie nauczyl jezyka i sie usamodzielnil i znalazl prace na godnych warunkach.

Dzieki, fajnie bylo pogadac:D A zona jest w Polsce wiec jestem teraz sam:(

Gość gość
zapomnialam napisac, ze od samego poczatku naszej rozmowy bylam przekonana co do twoich umiejetnosci wylizywania cipki :) z przyjemnoscia jednak porozmawialam o czyms innym. nie smuc sie. zona wroci i znowu bedziesz mogl lizac. rozumiem twoja samotnosc. teraz co najwyzej mozesz polizac ekran komputera lub telefonu :) ale przeciez to nei na wiecznosc. trzeba byc optymista :) x fakt. jesli sie nie zna jezyka, pracuje sie za grosze. lepsze jednak te grosze tam, niz patrzenie czy las rowno rosnie w rodzinnym kraju i czekanie na zasilek z gopsu czy mopsu. x a teraz zamiast smutnej minki napisz do zony esa nich ci przysle fotke cipki lub cycuszka, bo tesknisz :)

A ja podziwiam tych co wyjechali za pracą właśnie za granicę. Oczywiście mają ciężko ale niektórzy już na pewno nie mają wyjścia i muszą na pewno zdobywać kasę na przeżycie gdzieś to w Holandii albo gdzieś w Niemczech. Oczywiście to jest dla nich jedynie wyjście..jeśli ma ktoś rodziny na utrzymaniu.