Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie ma to jak jeść kolacje przed telewizorem, a tu nagle o ejakulacji gadają.

Polecane posty

Gość gość

Od dziś nie oglądam telewizji, coraz bardziej obserwuję media i zauważyłam, że rozmowa toczy się tylko o seksie, erekcji, orgazmie, grzybicy miejsc intymnych, to już Perfekcyjna Pani Domu, albo Kuchenne Rewolucje są mniej obrzydliwe. Dziwię się, że to ludzie oglądają, ale jak komuś się to podoba, to proszę.

Miałam taki etap, że włączałam sobie odcinki dr Housa codziennie do obiadu. Nie było to zbyt mądre posunięcie, bo tam nieraz flaki, krew, pasożyty, wysypki i inne nieprzyjemne widoki były normą, ale w sumie tylko czasami przerywałam posiłek z obrzydzenia.

Gość gość
Psychodelirium_ dziś to ty kobietą jesteś?:D ale jaja:D

Gość gość
Psychodelirium_ dziś xMoja kuzynka, w przeciwieństwie do mnie może spokojnie sobie jeść posiłek, a jednocześnie oglądać najbardziej obrzydliwe rzeczy, podziwiam ją.

ja pamiętam jak oglądałam Piłe i jadłam spagetti mama i brat mi się dziwili a ja się smiałam nie czułam obrzydzenia...

Gość gość
A ostatnio, tak zupełnie z głupiej ciekawości przeglądałam instagramTomasza Jacykowa, aż mi się wtedy nie dobrze zrobiło. Niby człowiek nie lubi oglądać ohydztw, a jednak go kusi.x