Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przystojny facet

jjg

Polecane posty

Gość gość
Taaaa... żałosne prowo

Wstyd się przyznać, ale pod względem urody i postury to oni mi się zawsze podobali, tacy zimni i schludni, a i mundury mieli lepiej skrojone niż nasi. Co nie zmienia faktu że to źli ludzie i raczej bym się z nimi nie zadawała mimo wyglądu.

Psychodelirium_ dziś Wstyd się przyznać, ale pod względem urody i postury to oni mi się zawsze podobali, tacy zimni i schludni, a i mundury mieli lepiej skrojone niż nasi. Co nie zmienia faktu że to źli ludzie i raczej bym się z nimi nie zadawała mimo wyglądu. xxx Ale na jednorazowy seks czemu nie?

Źle zadane pytanie. Za czasów wojny by odpadało, bo po pierwsze wtedy z jednorazowym numerkiem to nie było tak łatwo i powszechnie, a po drugie ze względów ideologicznych oczywiście bym nie miała ochoty. Natomiast dzisiaj nazistów w ogóle nie ma w rozumieniu takim jak wówczas a nawet jakby byli to nadal ideologia by mi dzwoniła za uszami i wątpię, żeby mnie samą urodą ktoś taki uwiódł.

wątpię, żeby mnie samą urodą ktoś taki uwiódł. xxx Ale przecież łobuz kocha najbardziej. Potrafi szanować kobietę bardziej niż niejeden facet z "dobrego" domu.

Gość gość
najseksowniejsi bo im Hugo Boss mundury projektował

Nie, nie, to kobiety myślą, że "łobuz kocha najbardziej", w rzeczywistości mało który łobuz kocha już zwłaszcza taki z tych pięknych, a żeby kochał najbardziej to już musi zupełni stracić głowę. Poza tym mowa była o przypadkowym seksie, miłość to oddzielny temat.

Gość gość
a co? znałeś ich osobiście, że możesz to ocenić?

Nie, ale Hit/ler był największym łobuzem z nazistów, a Hess był wysoki. Gdy Hit/ler kończył wystąpienie to były krzyki napalonych kobiet.

Gość gość
Naziści to typowi seksowni brzydale, tacy jak Ron Perlman xxx ha ha ha ha ha ha ha Ron Perlman nazistą??? przecież to Żyd z krwi i kości i do tego ma czarną żonę! ale debil z ciebie!

Fu, Hit/ler w ogóle nie był pociągający, od razu widać, że wariat, a Hess wyglądał, jakby mu czoło ciążyło na oczach. Przystojny był hrabia von Stauffenberg np.

Gość gość
Zbyt bladzi i jaśni dla polek, one wolą ciemne mięso🖐️

gość dziś Naziści to typowi seksowni brzydale, tacy jak Ron Perlman xxx ha ha ha ha ha ha ha Ron Perlman nazistą??? przecież to Żyd z krwi i kości i do tego ma czarną żonę! ale debil z ciebie! xxxxxxxxx Chodziło mi o to że Ron Perlman jest typowym seksownym brzydalem. Ma już 65 lat, ale nadal jest dla kobiet seksowny dzięki temu źe gra kryminalistę w serialu.

Psychodelirium_ dziś Fu, Hit/ler w ogóle nie był pociągający, od razu widać, że wariat, a Hess wyglądał, jakby mu czoło ciążyło na oczach. Przystojny był hrabia von Stauffenberg albo taki np. pan, ale nie wiem, kto to: http://x3.cdn03.imgwykop.pl/c3201142/comment_ oKMJwypY4jRAQSxIe38AArCtmh6CCdIt ,w400.jpg xxxxxxx Mi chodziło w temacie o pociągający charakter u nazistów a nie o wygląd. Np Hit/ler- gdyby był kujonem to dalej byłby prawiczkiem. A dzięki temu że był twardzielem i miał niski głos, Niemkom nogi same się uginały.

dziś Niee, taki orzeszek, jak elegancka wersja Jasia Fasoli. x przystojny Skoro Niemkom wystarczył niski głos i charyzma to nie znaczy, że wszystkie kobiety tak mają.

Faktycznie, zapomniałem o Josefie. Czytałem kiedyś, że wśród ocalałych kobiet, sporo przyznaje się do tego, że najlepsze orgazmy osiągały fantazjując o Josefie Mengele.

Gość gość
przystojny facet dałbyś sobie wsadzić w pupę sexi naziolowi?obciągnąłbyś mu?

Poza tym twardzielowatość to też obejście, wyraz twarzy, oczu, nie tylko cm wysokości i głos. Taki Hi/tler choćby nie wiem jak był charyzmatyczny to dalej bardziej czuć w nim świra niż twardziela, którym oczywiście był, ale nie w znaczeniu seksualności, a przynajmniej tego nie wiemy na sto procent.

przystojny Skoro Niemkom wystarczył niski głos i charyzma to nie znaczy, że wszystkie kobiety tak mają. xxx Wtedy też nie było Brada Pitta w telewizji, więc Niemki nie miały też jakichś bardzo dużych wymagań.

Gość Sexi nazi
Dajesz doopy czy nie?

Facet - twoja tępota powala. Hitler nie kochał kobiet, z jego rozkazu zgilotynowano wiele czystych rasowo Niemek, młodych kobiet tylko dlatego że nie zgadzały się z jego poglądami i urządzały protesty. Hitler nie był człowiekiem z tego świata, świat był też wtedy inaczej urządzony, a Niemki szalały za wszystkimi Nazistami i ich przemowami, wszystko było propagandą, otoczką miłości do narodu. Hitler równie go podniósł co zniszczył. Życie erotyczne Hitlera? Jeśli takie miał to absolutnie się dla niego nie liczyło.