Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tabletki na cholesterol

Polecane posty

Gość gość

lekarz powiedzial ze powinnam brac , bo mam znacznie podwyzszony , ale slyszalam duzo zlego , wiec nie wiem , moze ktos bral i powie czy dzialaja. z gory dziekuje.

Gość gość
Ja powiem tak. Odkąd medycyna jest nastawiona na zarabianie pieniędzy ma ona nie wiele wspólnego z pomaganiem. Ja gdybym miał cholesterol nawet 1000 albo 5000 nic bym z tym nie robił. Dlaczego? Dlatego, że wiem co odpowiada za jego poziom i jaki jest jego cel. To samo jest ze stresem. On nie jest całkowicie niepotrzebny trzeba tylko zrozumieć pewne rzeczy. Jestem 28 letnim facetem, który spożywa tygodniowo 35 jajek i pije na surowo 2 rodzaje olejów codziennie po łyżki z każdego...

Gość gość
ale ja jestem po 40tce. jak mialam 28 lat to nie wiedzialam co to jest cholesterol.

Gość gość
czy ktos zna ten problem ?

Gość Anna3850
jeśli chodzi o cholesterol to ja go obniżałam stosując cholesterol off znalazłam go na tej stronie http://jak-obnizyc-cholesterol.com.pl/ ponadto znaleźć tam można wiele wartościowych wskazówek jak sobie radzić ze zbyt wysokim cholesterolem.

Gość janszka
tabletki tabletkami ale dieta:) no i ja biorę Gold Omega - kwasy omega ....zobaczymy co to da ale ide na badania niedługo i mam nadzieję ze będzie poprawa:)

Gość gość
Mój maż stosuje właśnie gold omega 3. Kwasy omega naprawdę dobrze działają u osób z za wysokim cholesterolem.

Gość rerzka
no wlasnie ja też biorę gold omega i sobie chwalę te tabsy. mają dużą zawartość oleju rybnego...no i mam nadzieję ze moje wyniki się poprawiły :)