Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy moze zdarzylo sie wam tak??

Polecane posty

Gość gość

Młody w nocy goraczkowal 38 ,gorączka zeszla po syropie ibufen Mamy w piatek wyjechać chyba się nie uda...boje się ze maly bedzie chory. A może to jednorazowa goraczka ?bo nic poza tym sie nie dzieje...poczekac czy jechac dzis do lekarza?zdarzylo sienwam zeby dziecko raz w nocy zagoraczkowalo i bylo ok od rana?

Gość gość
Oczywiście, że jechać do lekarza. Będziesz spokojniejsza. Jeśli wyjazd wiąże się ze zmianą klimatu to myślę że nie ma przeciwwskazań do wyjazdu. My byliśmy z chorym dwulatkiem. Pediatra powiedział ze my się umeczymy ale infekcja szybko minie. I tak było. Weź pod uwagę, że ta gorączka to może reakcja na te upały. Ale lepiej pokaż dziecko pediatrze

Gość gość
Mój miał tak parę razy,nagła gorączka bez innych objawów,gorączka gochodzila nawet do 39 stopni a na wieczór ustępować i nast dnia było wszystko ok. Myślę żebyś poczekala czy sama nie spadnie po 24 godzinach. Jeśli nie to dopiero wtedy do lekarza

Gość gość
Myślę że do lekarza ale mój mówi że jak ciepło to na dwor tylko omijać największy upał i dziecko żeby się nie meczylo, nie latalo jak wściekłe itd

Gość gość
Dziekuje za 0dp ;-),pojechalam do lekarza powiedziala ze osluchowo ok ,Nic sie nie dzieje,stawiala na trzydniowke badz wlasnie upaly. O 12,mi goraczkowal ,kolo 18 Stan podgoraczkowy. Powiedziala tez ze mozemy jechac wiec spakowani :-)

Gość gość
co za brednie, jaka zmiana klimatu...jak u nas po 35 stopni no chyba że autorka wybiera sie na daleką północ :O

Gość gość
Czy wg Ciebie debilu powyżej klimat to tylko temperatura?

Gość gość
trzydniowka. u nas tak samo bylo