Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patriszja7

Jak dodać pewności siebie facetowi?

Polecane posty

Gość Patriszja7

Mój facet ćwiczy na siłowni, jest wysportowany w dodatku po AWF, dla mnie wygląda meeega fantastycznie nie znam lepiej zbudowanego faceta, ale jemu się nie podoba to i tamto, że musi popracować nad tym i nad tym przez co jest bardzo niepewny siebie i zarzuca mi ze niby rozglądam się za innymi albo ze skoro sledze kogoś w internecie to mi się bardziej podoba.. To absurd! I zrobiło mi się bardzo przykro jak mi to powiedział, bo chce zeby moj mężczyzna wiedział ze jest dla mnie najlepszy ale on dalej swoje.. Mam go zachwalac co chwile? Robie to ale dodam że on mi nie mowi żadnych komplementów, bylo by milo czasem usłyszeć ze ladnie wygladam, on to widzi ale nie mowi nie wiem dlaczego. Mi bardzo zależy żeby czul sie przy mnie dobrze ale nie wiem jak wyrzucic mu z głowy te kompleksy

Gość gość
To nie kwestia pewności siebie w tym sensie,jak opisujesz.On jest pewny siebie i tego,że nigdy nie znikniesz,nawet,jak będzie w taki właśnie głupi sposób reagował. Lepiej nie będzie.Ten typ tak ma.

Gość gość
Tylko nie wiem w jakim celu ma ciebie przy sobie?Może na atrakcyjnych i niby zajętych d**y bardziej lecą?Bez złośliwości.Zastanów się po prostu.

Gość gość
a to czasem nie rośnie mały narcyz? Albo już bardzo duży.... Wydaje mi się, że on doskonale zdaje sobie sprawę, żer dobrze wygląda, jednak lubi wysłuchiwać jaki to on nie jest cudowny i ego mu rośnie. A przecież narcyzi to raczej nie komplementują innych.....

Gość gość
dużo mężczyzn cieszy się jak mają przy sobie kobiet i są pewni, że ona ich nie opuści bo wpatrzona jest w nich jak obrazek. To po co mają zmieniać? To taki typ mężczyzny. Nie ukrywajmy, gdyby Cię naprawdę kochał to wychwalał by Cie w niebiosa. To kobieta powinna czuć się piękna w związku a tu odwrotnie jest.