Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Restauracja Oberek Warszawa OPINIE

Polecane posty

Gość gość

Zna ktoś? Bardzo podoba mi się wystrój, miejsce jest klimatyczne, jedzenie bardzo dobre, bo bywam często, ale czy wypada zorganizować wesele w takiej restauracji? co sądzicie?

Gość gość
Ja byłam tutaj na weselu jako gość i polecam. Jedzenie smaczne, wnętrza faktycznie ciekawe. Bawiłam się znakomicie , więc mogę Ci szczerze polecić :)

Gość gość
Nie jadłam lepszego jedzenia.. Restauracja pozytywnie mnie zaskoczyła... Tak swojska, ale jednocześnie elegancka, na poziomie.

Gość gość
Ja właśnie planuję wesele w tym miejscu.. Razem z mężem poważnie zastanawiamy się nad tym lokalem.. Czytaliśmy już tyle pozytywnych opinii na temat tego miejsca, więc chyba się zdecydujemy ;)

Gość gość
A ja jadę na wesele właśnie do tego miejsca jakoś za miesiąc i w sumie już nie mogę się doczekać :) Podobno pyszne jedzenie, dużo miejsca do tańczenia. Mam nadzieję, że będę zadowolona ;) Dam znać jak będę "po" ;)

Gość gość
A coś w podobnej cenie, tylko że jeszcze bardziej wykwintnego możecie polecić ? Ta restauracja spełnia moje oczekiwania, ale zastanawiam się, czy nie znajdę czegoś lepszego...

Gość gość
Ja szukałam właśnie czegoś na takim poziomie w mniej więcej podobnej cenie, no i niestety nic. Okazuje się, że jednak cena w tym wypadku jest bardzo atrakcyjna. Dziwne, bo myślałam, że cena nie jest u nich tak dobra jak myślałam. Jednak się myliłam. Znajomi byli zadowoleni, więc mam nadzieję, że w naszym przypadku też tak będzie.

Gość gość
Co myślicie o Menu oferowanym przez tą restaurację? Jakie mieliście i jak je oceniacie?

Gość gość
Menu tradycyjne z fajnymi dodatkami. No jak dla mnie strzał w 10:) Byłam tutaj na weselu jako gość, i do jedzenia nie mam co sie przyczepiać , bo było bardzo smacznie.

Gość gość
Jeśli byś już nie była zainteresowana tą restauracją, to polecam sprawdzić Pałacyk Otrębusy pod Warszawą. Wesela u nich wychodzą po prostu perfekcyjnie pod każdym względem :) http://www.palacykotrebusy.pl/

Gość gość
Bardzo szerokie menu oferują. To mnie się od razu podobało :) Pieczony prosiak dodatkowo , stół rybny, barman... jak dla mnie świetne miejsce na wesele.

Gość gość
Ja mogę polecić www.sushiwesola.pl. W Oberku byłam jednak jakoś bardziej zasmakowałam w sushi w Wesołej. Moim zdaniem najlepsze sushi w Wawce :)

Gość gość
ale ja na wesele nie podam sushi swoim gościom... moi dziadkowie chyba by wtedy nic nie jedli.. restauracja Oberek - mamy ją na liście i zrobiła na nas dobre wrażenie, jak na razie nr jeden ;)

Gość gość
Byłam tutaj raz, jest ok, ale nie jest to to, co powinno tak naprawdę być. Ostatnio przy ulicy Zwycięzców 4 trafiłam na nową jednostkę właśnie www.sushiwesola.pl. Jest ta sama karta menu.