Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Matka naciska bym oddala ciuszki siostrze

Polecane posty

Gość gość

Moja siostra jest w ciazy i matka non stop naciska na mnie zeby oddala jej ciuszki po mojej malej. Problem jest w tym, ze ona nigdy nic nie szanowala i o nic nie dbala. Wiem, ze jesli oddam te ciuszki to albo wroca do mnie wstanie wrecz oplakanym, albo "zapomni" i je sprzeda, bo ona juz taka jest. Niedlugo chcemy starac sie o kolejne dziecko wiec one nam sie przydadza. Z drugiej strony to moja jedyna siostra i nablizsza rodzina...

Gość gość
a Tobie ktos dał? olej siostre, bo pózniej bedziesz musiala sobie kupic

Gość gość
troszke rzeczy dala mi szwagierka, oni maja jedynaka i zdecydowanie niemchca nastepnego wiec powiedzila rob z nimi co chcesz

Gość gość
To może oddaj te po szwagierce a część sobie zostaw dla,drugiego dziecka

Gość fikuMikuu
Oddaj to czego ci nie będzie żal oddać, to czego masz w nadmiarze, coś co i tak ubierałabyś małemu może dwa razy, masz dziecko więc potrafisz juz to ocenić ile czego potrzebujesz.

Gość gość
o kurcze dzieki na to nie wpadlam :) w sumie rzeczywiscie troche tego mam moge czesc oddac i tak wiadomo ze dla drugiego sie jeszcze troche nowych dokupi :)

Gość gość
Ja miałam taką sytuacje, ze kolezanka mnie poprosila o ciuszki dla swojego dziecka, bylam zdziwiona bo nic nie wspominalam ze cos jej dam, bo chcielismy zachować dla drugiego dziecka. Powybieralam te które mniej mi sie podobaly i bardzo rzadko zakladalam pierwszemu dziecku albo takie które sama dostalam w prezencie ale kompletnie nie w moim guście, wyszlo tego z 3 duże reklamówki, oczywiscie wszystko niezniszczone. Trochę sie jednak dziwnie poczulam, kiedy kilka miesięcy później zapytalam czy ma jeszcze kombinezon zimowy, który dalam jej zupelnie nowiutki to juz go nie miala, a chcialam innej koleżance pozyczyc. No ale w sumie nie umawialysmy sie czy jej daje ciuchy na zawsze czy do zwrotu.

Gość gość
Skoro będziesz sie starać o drugie, to daj jej, ale powiedz, ze pożyczają, bo ci sie jeszcze przydadzą.