Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uwaga !!! Żmij84 zhakował kafe !!!!!!!

Polecane posty

Gość gość

wystarczy namierzyć tego debila, w np. tym temacie, ostatni post jest jego: http://f.kafeteria.pl/temat/f8/umowie-sie-z-d ziewczyna-ze-stalowej-woli-p_5724690 ten nołlajf udziela się na kafe od jakichś 7 lat wiadomo jest tyle, że nazywa się kuba, ma 31 lat i mieszka w warszawie dodam jeszcze że ten kretyn ciągle trolluje i wywala dane różnych osób fajnie by było jakby ktoś w końcu wrzucił tu jego dane :)

tak, to ja, pelikanie łykający wszystko co napisze:classic_cool: i co mi za to zrobisz? :D:D

Gość gość
hahahahh co trzęsiesz doopskiem, kretynku, że ktoś cię namierzy? :D

Prawdziwe Motywacje 502BG Dorabiasz falszywa filozofie do tego co robisz. Wcale nie chodzilo ci o to zeby zablokowac ludziom dostep do kafe zeby sie od niego oderwali. Prawda o tobie jest taka ze jestes sfrustrowanym malolatem ktore nikt nie zauwazal na kafe zwlaszcza kobiety wszyscy cie olewali:) Bo jestes nudny i niepotrafiles zalozyc tematu na ktorym wzbudzilbys zaintersowanie zwlaszcza kobiet . A dzieki tej akcji na chwileczke zostales zauwazony a czesc osob wlazi ci do du/py bez wazeliny myslac ze dzieki temu nie bedziesz im blkowal mozliwosci uczestnictwa czy zakladania tematow. Na chwileczke poczules sie wazny i pozadany przez kobiety i taka jest twoja motywacja frustracie:). Mnie to wszystko bawi i smieszy:) Spokojnie czekam az wlasciciele Kafe zasadza ci takie odszkodowanie ze komornik pozabiera ci wszystkie zabawki do neta a ty kilka miesiecy zycia spedzisz na zarabianiu kasy na odszkodowanie dla niego:) Za jakis czas znowu staniesz sie niezauwazany i olewany przez wszystkich bo jestes nudny i nie potrafisz nic tworczego i ciekawego stworzyc. Nie potrafisz wygrac walki o uwage kobiet i innych zakladajac wlasny ciekawy temat i to co robisz jest tylko tego potwierdzeniem bo to jedyna mozliwosc wygrania walki o uwage kobiet:)

Gość gość
ja nic nie zrobię, ale prędzej czy później ktoś cię namierzy :)

Gość gość
możecie mu naskoczyć :D

Gość gość
Już wczoraj wiedziałam, że to on.

Gość gość
gość dziś Wilk to nie projekt. To Paweł Macierzyński, dietetyk z Wrocławia

Gość gość
"kretynkupechowiec.gif inaczej nie umiesz?" ojeeeejciu nie popłacz się peezdo :D typowy tekst tej ciot/ki żmijka, jak ktoś go wyzwie to zawsze :inaczej nie umiesz? po co te wyzwiska? itd. hahhaha :D

gość dziś Już wczoraj wiedziałam, że to on. x gów‪no wiedziałaś i gó‪wno wiecie, strzelacie na oślep, a nuże ktoś się wysypie :P Może Żmij to ja, może nie, a może ch‪uj go wie :D🖐️

Gość gość
Gównem to jesteś ty, szujo wiecznie trollująca i/lub tyrająca innych. Wiemy, że to ty, ta sama gadka i ta sama linia obrony co zawsze. Ze żmija identycznie wykłócałeś się z wilkiem. Musisz byś naprawdę skrajnym debilem myśląc, że nikt cię nie rozpozna.

Gość gość
dokładnie, ten kretyn nawet stylu pisania nie potrafi zmienić :D dlatego każdy jego projekt czy podszyw prędzej czy póżniej zawsze ktoś rozpoznał :D idź dalej podszywać się za fiku miku, maćka czy ducha, debilu, w końcu trollowanie na kafe to cały twój, marny lajf 🖐️

Gość gość
Może Żmij to ja, może nie, a może ch‪uj go wie smiech.giflapka.gif ten ostatni na pewno wie

ale ja sram na to czy ktoś mnie rozpozna czy nie, sram też na to jakie ktoś ma tu o mnie zdanie i sram na ciebie i twoje żenujące utyskiwania :D 🖐️

Gość gość
Shatyn pisał niedawno, że ma znajomych informatyków. Trzeba by do niego napisać :)

Gość gość
tak, tak, tak "srasz" że aż wszedłeś na temat o tobie i usilnie próbujesz udowodnić, że ty to nie ty, żenujący cwelu :D

hahahaha podoba mi się jak bardzo się denerwujesz z tej bezsilności i wymyślasz kolejne pierdoły co to niby nie ja :classic_cool:

Gość gość
Brunetos”masz mi tu się spuścić z energii, ja ją przejmuję i tak wygląda nasza relacja. kropka.”

Gość gość
to nie żmij84 tylko pijak 24 czy jak mu tam. kaleka życiowa