Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Musze brac drzemki w ciagu dnia

Polecane posty

Gość gość

i nie rozumiem dlaxczego jestem tak zmeczona np dzis spalam dobrze, polozylam sie z reszta dosyc wczesnie ( o 22.00). Dzieci nie wstwaly w nocy a obudzilismy sie dopiero o 7.00. Wiec 9 godzin snu a ja padam w poludnie ? I tak od roku, czyli odkad urodzilo sie 2 dziecko.

Gość gość
Zbadaj gruntownie całą tarczyce.

Gość corrona23
Dokładnie - tak jak napisał/a poprzedniczka trzeba zbadać tarczycę. Z drugiej strony może po prostu źle sypiasz? Drzemka w ciągu dnia jest bardzo dobra, pod warunkiem, że nie trwa więcej niż 25 minut. Fajnie opisali to ludzie z Adamed Expert - https://adamed.expert/drzemka-skuteczna-regeneracja/ zajrzyj sobie, moze cos przydatnego tu znajdziesz.

Gość gość
Tarczyca tarczycą, zrób OB, morfologię, i wogóle to co lekarz zleca raz do roku. Może być nawet anemia, niedobór witaminy D3 i wiele innych niekoniecznie groźnych rzeczy. I zapytaj męża czy chrapiesz, poważnie, jak się nie dotlenia w nocy to potem człowiek zmęczony chodzi.

Gość gość
co to jest 'brac drzemki' ?

Gość gość
"Brac drzemki" zapewne wzielo się od ang "take a nap"

Gość roxancia378
corona23 masz rację czytałam ten artykuł na portalu adamed.expert i w sumie to nie wiedziałam, że taka drzemka ma tak ogromny wpływ na nasze zdrowie. W sumie to ja nie robię sobie drzemek w dzień bo po prostu nie mam czasu na to i nie potrafię zasnąć w dzień ale taki 25min odpoczynek jest też bardzo dobry

Gość miki23094
Zdecydowanie tak jak pisze na stronie adamed.expert drzemka jest bardzo ważna dla naszego organizmu. To samo mówił mi ostatnio lekarz jak byłam na wizycie kontrolnej także warto znaleźć czas na nią