Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy takie buty są okropne?

Polecane posty

Gość gość

Już wiele lat temu miałam ochotę kupić sobie takie buty: czółenka na niewysokim obcasie, sznurowane z przodu. Ale nigdy nie kupiłam, bo wydaje mi się, że brzydko będę w nich wyglądać, że większości nie będą się podobać. Nie wiem czemu tak mnie ciągnie do takich :) Teraz widzę takie na allegro, dobrej firmy. Mam 35 lat -myślicie, że postarzę się takimi butami, będę okropnie w nich wyglądać? Komu takie pasują?

Gość gość
,,,pytanie do wróżki albo kogoś kto wie jak wyglądasz

Gość gość
podeślij linka albo jakieś foto, bo sam opis to żaden opis :o

Gość gość
zaraz wyciągnę szklaną kulę i wspomogę się fusami z kawy to ci powiem czy pasują :D

Gość gość
a ty jesteś ubezwłasnowolniona ? Nie masz własnego zdania nawet w temacie własnego wyglądu, że tak ważne jest dla ciebie zdanie obcych ludzi jak będziesz wyglądać w sznurowanych czółenkach ?

Gość gość
Podobne do tych, tylko dużo niższe. Jestem niska, mam lekką nadwagę. https://www.google.pl/search?q=MARKS%26SPENCER+CZ%C3%93%C5%81ENKA+37&rlz=1C1AVNC_enPL590PL590&espv=2&biw=1280&bih=737&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAYQ_AUoAWoVChMIuoT_qriUxwIVyL1yCh0mkwTf#tbm=isch&q=MARKS%26SPENCER+CZ%C3%93%C5%81ENKA+wi%C4%85zane+&imgrc=2eNTQI4IChUPvM%3A