Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annae

Czy to mogło być poronienie?

Polecane posty

Gość annae

Kochałam sie kilka razy w czerwcu z chłopakiem bez zabezpieczenia i potem spóźniał mi się okres 2 tygodnie. Odkąd pamiętam zawsze miałam regularne miesiączki, zdarzało się, że sie spóźniały, ale góra 2-3 dni, a teraz zaczęłam krwawić 2 tygodnie po spodziewanej miesiączce. Dodam, że bóle temu towarzyszące były 2 razy mocniejsze niż zazwyczaj. Zazwyczaj tylko mnie lekko pobolewał brzuch, a tamtym razem czasem aż nie mogłam wyrobić z bólu, miałam bardzo bolesne skurcze przed krwawieniem co kilka godzin, później były coraz częściej aż były co kilka minut. Może przesadzam, ale nie wydaje mi sie, żeby to był przypadek, że przez długi czas było ok, a jak zaczęliśmy sie kochać bez zabezpieczenia tak mi sie spóźnił okres.. Dręczy mnie sumienie, bo przez ten czas kiedy czekałam na spóźniony okres katowałam sie ćwiczeniami, brałam gorące kąpiele itd. Dla kobiety może to być troche przybijające..

Gość gość
jeżeli ciąża jest mocna a zarodek zdrowy to żadne kapiele ani wysiłek fiz, jej nie zaszkodzą.nawet jeśli to była ciąża i poronienie to Twoje działania nie miały na nią wpływy zwłaszcza na początku.

Gość gość
Zrób test ciazowy taki test nawet po poronieniu jest pozytywny do około14 dni. Brdziesz pewna a jesli to bylo to to bardzo wspolczuje wiem z doswiatczenia ale zadne slowa nic nie pomogą trzymaj sie

Gość gość
Może to była torbiel