Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedy skończą się te upały

Polecane posty

Pewnie we wrześniu bo teraz jest taki miesiąc że co roku rpzychodza upały nad afryki i musimy to rpzetrwać dopiero w przyszłym tygodniu ma jeszcze grzać cały tydzień dalej tylko wypatrywać deszczy ochłodzenia. jedynie motywujące jest to że dzień jest krótszy więc szybciej chłodniej będzie

Gość gość
no właśnie kiedy ?????

Gość gość
eh.. ale no właśnie dzień jest coraz krótszy... choć wolę dłuższe dni i chłodniejszą aurę

Gość gość
mam nadzieje, ze nigdy. jest cudownie :D

Gość gość
Jak niby cudownie? Jak ktoś choruje na serce, to takie upały, to koszmar!

Gość gość
lubie cieplo,ale max 25 stopni w cieniu.a nie 32 w cieniu i ponad 40 w sloncu. poce sie jak swinia.mam dosc

Gość gość
U mnie jest 35 stopni i też ledwo wziąłem prysznic, a już jestem zlany potem. :o

Gość gość
Ja też mam dość.. Ale jakie lato taka zima możemy się spodziewać ostrej mroźnej zimy... wkońcu :-)

Gość gość
Ale jakie lato taka zima możemy się spodziewać ostrej mroźnej zimy... x x zadziwia mnie wasza którka pamiec... :( ten rok poza moze paroma dniami faktycznie rekordowych temparatur jest b chłodny... kwiecien był b zimny, w maju wiele osób jeszcze właczała ogrzewanie, czego nie robiła od lat. Czerwiec był tez całkiem chłodny, bo zwykle w tym miesiacu sa silne upały, dopiero od drugiej połowy lipca sie zaczeła lepsza pogoda, i tez na razie przeplatana sporymi spadkami temperatur do kilkunastu stopni i deszczami

Gość gość
To raczej pierwsza połowa lipca była gorąca i dopiero od paru dni znowu są upały.

Gość gość
Dopiero się zaczęły i cieszmy sie nimi

Gość ala32na
Nie ma sie czym cieszyc jest tragicznie goraco nie da sie nic robic w taka pogode to jest przesada lato powinno byc normalne 25 lub 26 stopni w cieniu a nie 38 w cieniu. W domu mam 28 stopni jak narazie ciekawe ile bede miala w czasie weekendu. Fakt kwiecien maj byly zimne miesiace poczatek czerwca byl bardzo cieply ale to z trzy dni pozniej tak w miare. A teraz przed tymi upalami byl super tydzien taki normalny bez afrykanskiej temperatury. Caly przyszly tydzien ma byc upalny a ten weekend to wogole kongo. Porazka!!!!!!

Gość gość
Ja mam w domu 27 stopni i duszę się. :o Niechżesz wreszcie skończą się te upały. :o

Ja mieszkam w dwu pietrowym bloku na drugim pietrze wiec pod dachem :( tez mam dosc :( . Meczarnia. Sa ludzie ktorzy lubia upaly i swietnie sie czuja. Ale ja nie cierpie nie spie do tej pory z tej duchoty

Gość gość
ale wy chyba nie otwieracie okien na osciez? bo znacznie lepiej miec je za dnia zamkniete

Gość gość
jak mieszkasz w kawalerce 29m2 w wieżowcu to sie kompletnie nie da wytrzymac

W dzien mam zamkniete okna i zasuniete rolety. Otworzylam okna okolo 20 tej a teraz mam w pokoju tu gdzie spie otwarte calkiem na szerokosc mam siatke na oknie to komary mi nie wlatuja siedze pod oknem na podlodze super chlodno po plecach czuje :) ale co z tego jak od rana znowu Afryka :( ja nawet dzis nie gotowalam bo chyba bym padla. Kawerka 29m wiem cos o tym moje mieszkanie ma 30m dwa pokoiki corka ma malutki pokoik goraco okropnie. Niech to sie skonczy naprawde

Gość gość
Uwielbiam upały, niech trwają jak najdłużej.

Gość gość
Będziecie jeszcze tęsknić za upałami przez pozostałe 10 miesięcy w roku :p

Gość Sanitas prawdziwa
Ja się rozkoszuję, codziennie inna bluzeczka + kótkie spodnie, jak ja lubię lato :):p

Mowilam ze sa ludzie ktorzy lubia upaly :) ja nie cierpie nawet co dziennie inna bluzeczka nie daje radosci. Poprostu przesada juz czuje co dzisiaj bedzie sie dzialo :( duchota w domu to jest masakra. Pozdrawiam Milego dzionka

Gość gość
Za miesiac napewno

Gość gość
a ja jestem w ostatnim tygodniu ciazy i doslownie umieram..... Te upaly mnie wykanczaja... Wczesniej nigdy upaly mi nie przeszkadzaly, ale to przez co teraz przechodze nie da sie opisac......

Gość gość
a tez sie tak pociccie przy zwyklych codziennych czynnosciach typu mycie podlogi,zkupy itp