Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KasiaZolza

Czy On mnie kocha??

Polecane posty

Czesc dziewczyny:) Pisze do was bo sama nie wiem co mam myslec.... Jestem z chlopakiem od prawie 2 lat na poczatku wszystko bylo ale ostatnie miesiace to jakis koszmar. Ciagle zastanawiem sie czy On mnie jeszcze kocha. Ciagle sie klocimy on wychodzi bez slowa z domu nie odzywa sie do mnie poo 10godzin pozniej wraca i nadal cisza. JAk powiedzialm ze chce sie rozstac to nie powiedzial ze nie tylko nic sie nie odzywal tylko chodzil przytulal mmnie calowal.Teraz wyjechal na 5 dni. Mija 2 dzien a On wyslal mi jednego sms ze dojechal. Ciagle spotyka sie z kolegami.Nic mi nie mowi nic nie plauje razem. Nie wspomne ze sexu juz prawie nie uprawiamy bo On nie chce. Tlumaczy sie ze jak ja sie kloce to mu odbieram ochote. Co robic czy jest szansa ze z tego cos bedzie?

Gość gość
mialam to samo,to poczatek konca.

Co TY zrobilas? Czekalas na koniec? Klocilas sie. Prosilas? Rozmawialas a raczej probowalas rozmawiac?

Gość gość
zachowanie bylo podobne jak Twojego.pytalam w czym problem,ale sensownej odpowiedzi nigdy nie dostalam.facet widocznie zaczyna zyc swoim zyciem,skoro Cie nie uprzedza jak bedzie spedzal czas,skoro nie pisze 2 dni...kontakt bedzie sie rozluznial.to tyle z mojego doswiadczenia.