Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

samotna i smutna

Polecane posty

Gość gość

jestem samotna prawie 40latka. stracilam juz nadzieje,ze sptka mnie w zyciu cos dobrego. dlaczego zycie jest takie niesprawiedliwe niektorym wszystko sie udaje co sobie zaplanuja.a innym jest zawsze pod gorke. nie jest mi dobrze z moja samotnoscia,nie potrafie sie pogodzic z tym,ze nie bede miala dziecka. obserwuje swoich znajomych,sasiadow i jakos wiekszosci z mojego otoczenia wszystko sie udaje.wiem ze sa gdzies ludzie ktorzy maja gorzej niz ja,sa chorzy,na wozkach,sparalizowani. ale co to za zycie jak nawet nie mam z kim wyjs na spacer,czy pojechac na wakacje????? wlasnie konczy mi sie urlop.w poniedzialek ide do pracy i znowu pytanie: i jak po wakacjach?gdzie bylas? oczywiscie od jakiegos czasu klamie ze gdzies bylam,ale wiadomo jak sie klamie to tylko odburkne np byłam nad morzem .ale juz nic nie opowiadam,bo nie mam co. musialam sie wyzalic bo mi strasznie zle,lzy same leca do oczu,codziennie przed zasnieciem placze do poduszki:-(

Gość gość
men25@10g.pl napisz

Gość gość
Ja mam 30 lat i z samotnością zmagam się od 9 lat. Zawiodły mnie "przyjaciółki", nie mam faceta. Przeszłam 2 kryzysy psychiczne. Obecnie jestem na lekach i jakoś się trzymam, ale to nie znaczy, że nie mam potrzeby wyjść gdzieś ze znajomymi czy wyjść za mąż. Wiadomo, że leki nie dadzą miłości, a ona jest bezcenna.

Gość gość
30 lat to jeszcze wszystko przed Toba:-) wiekszosc moich znajomych ulozylo sobie zycie miedzy 30 a 35 r.z. wiec dzialaj . dla mnie nie ma juz szans :-(

Gość gość
zazdroszcze kobietom,ktore nie maja instynktu macierzynskiego inie posiadaja dzieci z wyboru

Gość gość
zazdroszcze tez tym ktorzy mieli na tyle odwagi aby zakonczyc swoje zycie w momencie kiedy juz nie mieli na nie ochoty

Gość gość
Nie wolno tak myśleć !

Gość gość
Pewnie Bóg tak chciał.

Gość gość
Bóg nie lubi kobiet, więc zawsze robi wszystko, aby były samotne i smutne, nieważne, że przez to popełnią samobójstwo.

Gość gość miły i wesoły
Jesteście albo pasztety albo zrypane psychicznie, albo oba warianty. Zgadłem? Samotni są ludzie z wyboru raczej, albo bardzo ograniczeni umysłowo, zero wyobraźni.

Gość gość
Co za bzdury @up czy myslalas o portalach randkowych? takich powaznych

Gość gość ziemian pluto
Baby to desperatki, widze to codziennie, i jest to przykre.

Gość gość
Pewnie wcale nie jest brzydka tylko trafia na takich debili jak wy. W tej sytuacji lepiej pozostać samej.

Gość gość
Jak nie masz faceta który nadawałby sie na męża, to utnij sobie romans, będziesz miała przynajmniej bekę z tych którzy się oburzą.

Gość gość
Dobra rada nie jest zła.

Gość gość
baby są durne księżniczki, a potem płacz że samotne, na rzyganie bierze

Gość gość
ja jestem mądrą księzniczką

Gość gość
baby są durne księżniczki, x Gdyby wzięła sobie takie gooowno jak ty, to by dopiero była smutna.

Gość gość
przynajmniej bym jej szparke wylizał i do orgazmu ją doprowadził a tak musi cierpieć bidulka, aż mi jej szkoda

Gość gość
gość dziś ja jestem mądrą księzniczką >>> mądre jeszcze gorsze od durnych, niestety

Gość gość
Ja juz wiem jak to wygladalo podchodzili do ciebie faceci i zapraszali na kawe ale ty stale to samo "nie dzieki innym razem spiesze sie" i tak w kolko... Sama jestes sobie winna perfekcjonistko bo masz wymagania z kosmosu to teraz badz sobie sama!

Gość gość
nie wymagam od faceta bog wie czego. ma byc zadbany, miec prace, poczucie humoru na jakims tam poziomie ,poczucie odpowiedzialnosci a rodzine. jestem na portalu randkowym,ale chyba mam pecha bo trafiam albo na jakis zboczencow,a jak juz w miare normalny to np strasznie zaniedbany np. dziurawe zęby

Gość gość
"Jesteście albo pasztety albo zrypane psychicznie, albo oba warianty. Zgadłem? Samotni są ludzie z wyboru raczej, albo bardzo ograniczeni umysłowo, zero wyobraźni". Ja nie jestem pasztetem, tylko piękną kobietą. Tak twierdzą ludzie. Nie jestem też ograniczona umysłowo. Studiuję podyplomowo na dobrej uczelni gdzie jestem najlepsza w całej grupie. Pomimo to jestem sama:(

Gość gość
to taki stereotyp ze jak sama to brzydka i glupia.czesto jest zupelnie odwrotnie. moje brzydkie kolezanki wszystkie wyszly za maz. te co ledwo pokonczyly zawodowki rowniez.

Gość gość
Studiujesz i nie masz znajomych? Na studiach raczej poznaje się najwięcej ludzi nie masz fb nawet?