Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Poulrty

Chłopaki faceci nie podchodxmy do kobiet już mowie dlaczego

Polecane posty

Gość Poulrty

Warszawa i o to znajdujemy się w mieście gdzie jest więcej facetów niż kobiet.Dworce,uczelnie,kluby,bary,woda,góry.morze,ulica . Tak tak chłopaki konkurujemy ze sobą dziewczyny kobiety mogą miedzy nami wybierać przebierać np w klubie dziewczyna mówi "zobacz ilu facetów się obok kręci jak nie ty to następny"i w sumie nie mam jej tego za złe po prostu miała racje . Podziękowałem odszedłem i przeprosiłem,że zawracam jej głowę. Naprawdę nie idźmy tą drogą jeśli ty Piotrek,Michał.Paweł nie podejdziecie to może im czyli dziewczynom kobietom zmieni się nastawienie i wybór będą miały mniejszy a tak rywalizujemy między sobą zamiast iść na herbatę i mieć nadzieje,że kobiet zrobi się tyle samo. No niestety prawda jest bolesna więc nie dźmy ta drogą

Gość gość
w warszawie akurat na 100 facetów przypada 117 kobiet idioto... ty sobie nie podchodź ja będę ;)

Gość gość
I tu się mylisz Gość Warszawa to miasto ,gdzie jest więcej nas facetów i to dziewczyny zawsze moga powiedzieć jak nie to następny i wiesz ma racje dziewczyna Nie rozumiesz Gościu,ze jeśli ja nie podejdę kolega też to ty będziesz miał większe szanse po prostu mniejsza konkurencje one sobie mogą spośród nas wybierać