Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co za pajac

Partner spotyka się z żoną za moimi plecami

Polecane posty

Gość co za pajac

Jesteśmy ze sobą kopę lat.Mamy swoich partnerów,ale żyjemy w seperacji bez rozwodów.Szlag mnie trafia,że spotyka się z żoną za moimi plecami.Jego dzieci mają swoje rodziny,więc nie tłumaczcie mi,że musi...Naprawdę nie wiem na czym stoję..Nie mam pewności,czy żona nie przyjęłaby go, gdybym zerwała z nim.Rozważam taka ewentualność..Niestety nie mogę zdzierżyć tego,że oni spotykają się

Gość gość
k***a jakie zycie pisze dziwne scenariusze :D

Gość gość
Pagadaj z partnerem, a nie piszesz do nas!

Gość co za pajac
zaprzecza,kłamie bezwstydnie nie jedna już rozmowa była i za każdym to samo nie mam szans nakryć ich na gorącym uczynku

Gość gość
cha cha cha,drżyj-jest coś na rzeczy może chcą do siebie wrócić

Gość gość
Bardzo dobrze. Powinien być z żoną a nie z konkubiną.

Gość gość
a ciebie autorko maz przyjmie jak zerwiesz z kochasiem??

Gość Sabinka98213
Wiesz, co u mnie zadziałało w takiej sytuacji? Wzięłam go na zazdrość. Kiedy będzie widział - udawaj, że piszesz z kimś SMS-y albo na Fejsie. Załóż jakieś konto na http://ekstaza.pl albo czymś podobnym i "przypadkiem" podrzuć mu link. Może to da mu do myślenia? Przemyśl, warto! Widzę, że Ci na nim zależy.

Gość gość
wroci do zony jak nic , w koncu nigdy sie z nia nie rozwiodl :) :)

Gość gość
O jakiej zazdrości ty piszesz? To kobieta, która już nie jest młoda. Sądząc po tej "kopie lat", o której pisze. Atrakcyjnością raczej go nie zatrzyma. Tak właśnie kończą konkubiny... Kara za podłość, której się dopuściły, za brak moralnych zasad. Jak można żyć z cudzym mężem?!

Gość co za pajac
Partner zwierzał mi się,że jego żona to apodyktyczna kobieta,ma bardzo wysokie mniemanie o sobie,rządziła nim.Dla obcych osób jest miła,serdeczna,ale dla niego to okrutne babsko.Takich rozmów było mnóstwo i w końcu zakochaliśmy się w sobie.Mam świadomość,że nie ma rozwodu i różnie może być.Mimo to nie odpuszczam.Nie spiszę naszych lat na stratę. Co w tym dziwnego,że chcę walczyć o niego?

Gość gość
Rozwalilas mu malzenstwo. Masz za swoje

Gość gość
wreszcie facet zmądrzał! a taka była idylla:):):)

Gość gość
'Twoj partner' ma pelne prawo spotykac sie ze swoja zona, poniewaz to ona nia jest - nie Ty. Ty jestes pipka do bzykania na boku :) widocznie facet sie opamietal i zrozumial, co jest dla niego najwazniejsze

Gość gość
To ze jego zona ma specyficzny charakter, nie znaczy, ze moglas wykorzystac sytuacje i odebrac jej meza. Jestes bezczelna i jeszcze sie dziwisz, ze chce wrocic do zony. Trzymam za niego kciuki

Gość gość
Na miejscu twojego męża nie chciałabym mieć nic wspólnego z taką,która interesuje się cudzym mężem.Jak możesz użalać się nad nim? A twój mąż to co? Toleruje twoje zainteresowanie kochasiem?

Gość gość
co za pajac dziś przyjaciółka od siedmiu boleści nie wierze ci,pewnie wykorzystałaś kryzys w jego małżeństwie ile lat są małżeństwem?__są,bo wciąż nie mają rozwodu a jak są katolikami,to nie rozwiodą się, czy tobie to nie przeszkadza?

Gość gość
Żona to żona ,a nie dupodajka

Gość gość
stara a glupia , kope lat zyla z facetem ktory nie mial zamiaru sie rozwiesc bardzo dobrze niech wraca do zony w koncu to jego pelnoprawna druga polowa a ciebie maz powinien pokrzywa pogonic

Lepiej przeanalizuj dokładnie sobie życie, bo widać, że błądzisz. Może najwyższy czas pobyć samemu i zastanowić się dokładnie czego chcesz od życia.

Gość co za pajac
JolaNowak65 dziś że ja błądzę? zawsze wiedziałam ,co chcę od życia i nie mam z tym problemu coś ci się pokręciło

Gość gość
autorko,miej to w d....,mój tez wynajduje 100 powodów by z byłą spotykał się,zaczęłam to ignorować