Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość domowa naturystka

Nagosc przy dziecku jest normalna?

Polecane posty

Gość domowa naturystka

Ostatnie 1.5 tygodnia corka spedzila u dziadkow na wsi i dzis wrocila. Ja przez ten czas chodzilam calkiem nago po domu i dzis pierwszy raz musialam znowu sie ubrac i powiem szczerze ze czulam sie fatalnie w ubraniu jak w piekarniku. Teraz tak sie zastanawiam ze moze niepotrzebnie sie wstydze bo przeciez obie jestesmy kobietami. Jest to normalne bym chodzila nago przy wlasnej corce?

Gość gość
Nie bardzo. Nie mieszkamy w Amazonii, ale...wolnoć Tomku w swoim domku

Gość gość
nie,nie powinnaś,ja nie mam dzieci i chodzę w samej bieliźnie bo nago to żle dla cycków :-) chodz w kostiumie kąpielowym :-)

Gość prawik26
jak ktoś ma małe cycki to właśnie biustonosz je obwiesza bo wyrecza mięsnie i ściegna

Gość gość
Jak w łazience czasem się widzicie nago to chyba nie powinno być problemu i z chodzeniem po domu. Ja często proszę córkę, by pomogła mi z myciem pleców i ja jej też niekiedy myję.

Gość gość
Ile macie lat?

Gość gość
Normalna do momentu aż nie zacznie dojrzewać. Nawet dzikusy zakrywają miejsca intymne.

Gość domowa naturystka
Corka ma 11 lat.

Gość gość
w cycku nie ma mięśni tylko wiązadła jak sprężyna ,

Gość ggtttyyyr
to chore

Gość gość non pruder
Dlaczego chore? Dla mnie chara jest właśnie typowa polska pruderia. Rodzina i to najbliższa, obie baby, skwar gorszy niż w Afryce, po kiego grzyba dusić się w ubraniach. Babo, to Twój dom i możesz chodzić jak Ci wygodnie, a nie pytasz na kafe o łaskawe pozwolenie. Wygodnie Ci na golasa? Chodź na golasa.

Gość gość
Przecież dziury macie takie same.Ci/pę masz obrośnietą do ubranie dla niej.Jak ci wygodnie to ją opal.

Gość gość
Jest normalna. Sama czesto wychodze z lazienki bez zadnego recznika i jakos zadna z corek nie czuje sie zdeprawowana z tego powodu. Gdybym miala syna to pewnie bym tak nie robila ale przed corkami i mezem nie widze powodu do zaslaniania sie. Jak nie masz syna to chodzenie bez ubrania jest normalne.

Gość gość
w męskiej szatni są nadzy faceci i nikomu to nie przeszkadza.Jednak nie chciałbym żeby po domu chodził mój stary nago.

Gość gość
Tu chodzi o kobietę, nie o faceta. Kobiety są piękne w przeciwieństwie do facetów z obwisłymi fajfusami, błeee...

Gość gość
Obwisłe bufory cyców też są nieapetyczne

Gość gość
Puknij sie w glowe, kobieto:O Albo lepiej - zapytaj psychologa, dlaczego NIE powinnas paradowac przy corce nago, a nie osmieszaj sie tu na forum gadaniem glupot.

Gość gość
Byc moze ty sie nie krepujesz nagosci, ale twoja corka z pewnoscia bedzie sie krepowac. Nie badz egoistka myslaca tylko o sobie. Jestes matka, wiec wez pod uwage psychike wlasnego dziecka, a nie tylko swoje widzimisie.

Gość gość
Ja byłam wychowana w pruderii i nawet chodzenie po domu w biustonoszu było źle widziane. W swoim domu chodzę jak mi wygodnie. Może nie nago ale bardziej rozebrana niż ubrana.

Gość gość
Nagos jest zarezerwowana tylko dla zwiazku dwojga ludzi, a nie dla calej rodziny. Skad w ogole pomysl, aby paradowac przy corce nago? Masz ochote sie obnazac? Moze jestes ekshibicjonistka. Jezeli tak, to zacznij sie leczyc.

Gość natural man
Jestem prawdziwym naturystą nie jak Autorka domowym i u nas w domu nie ma problemu nagości. Pisałem już w jakimś topiku, że czasem nawet śniadanie jem nago w kuchni i jeszcze mi się nie zdarzyło widzieć czyjeś zdziwienie z tego powodu.