Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mamy, czujecie się atrakcyjne, ładne, ale szczerze?

Polecane posty

Gość gość

Mamy, czujecie się atrakcyjne, ładne, ale szczerze?

Gość gość
Nie.

Gość gość
ładne, atrakcyjne, chyba jesteś śmieszna, co widzę to cerepy spaśnięte, utuczone, z brudnymi włosami, jak te chłopy takich słonin się czepiają, chyba nie mają oczu

Gość gość
od 1,5 miesiąca nie czuję się nawet jak człowiek a co dopiero jako atrakcyjna kobieta ...

Gość gość
Ja póki nie zaszłam w trzecia ciążę uważałam się za super laske... Wysporotowana zadbana, malolaty na basenie się za mną oglądali... Teraz jestem w 40 tyg ciąży przytyłam 23 kg, mimo diety cukrzycowej ( lekarz twierdzi że to normalne przy insulinę i obrzeżach) ale mam mega doła... Choć mam też cały plan po porodzie jak to zrzuce... Ale jak patrzę lustro to mi smutno....

koniec ciąży, hormony... tez 3 dziecko planuje urodzić w sierpniu tylko pod koniec :)

Gość gość
W ciąży przytyłam 20 kg ,narazie zrzuciłam 10. Nadal daleko mi do mojej figury:-( czuję się gruba mimo tego ,źe mój facet ciagle mi powtarza ,że wypiękniałam w ciąży i jestem teraz bardziej kobieca...trudno w to uwierzyć bo ja wiem swoje;-(

Gość gość
W ciąży przytyłam 20 kg ,narazie zrzuciłam 10. Nadal daleko mi do mojej figury:-( czuję się gruba mimo tego ,źe mój facet ciagle mi powtarza ,że wypiękniałam w ciąży i jestem teraz bardziej kobieca...trudno w to uwierzyć bo ja wiem swoje;-(

Gość gość
Tak :-) bardzo :-)

Gość gość
NIE....co z tego,ze waga jest taka sama jak z przed ciąży??? Jeśli ciało juz nie! Jestem jednym chodzacym rozstepem! Brzuch....flak. Uda,ręce w okolicach pach,piersi...same rozstepy. Jedynym atutem to wielkość piersi,która się nie zmieniła... są spore i jeszcze w miarę jędrne.

Gość gość
Hmmm, tak czuje sie dosc atrakcyjna. 7 tyg temu urodzilam drugie dziecko, waga juz prawie jak przed ciaza, nie przytylam duzo i nie mam rozstepow. Tylko skora na brzuchu jeszcze malo jędrna.

Gość gość
Ja czuje sie dobrze w swoim ciele. Mam dwoje dzieci, mlodsze ma 2 miesiące. Ciaze nie pozostawily po sobie spustoszenia, nie mam rozstępów ani wiszącej skory. Nie chodzę w dresach, staram sie ladnie ubierać, nosze lekki makijaż, długie włosy.... Czuje sie po prostu zupełnie normalnie.

Gość gość
Mam 1,5 rocznego syna. Waga jest nizsza niz przed ciaza. Co z tego skoro jestem mega zmeczona. A tego nie da sie usunac gruba warstwa makaijazu zreszta nie mam na niego czasu. Od 3 miesiecy wrocilam do pracy i nie mam czasu nawet wlosow porzadnie uczesac. Na fajny stroj i ubior tez nie wystrcza czasu. Dlatego odpowiadam czuje sie bardzo nieaytakcyjnie. Ale nie przez ciaze przez zmeczenie.

Gość gość
Nie... Czuje sie nie atrakcyjna - od kiedy zaszlam w 2 ciaze. Przytylam juz 10 kg i nie daje rady, a jeszcze 63 dni do porodu... eh.. Zwlaszcza ze po ulicach chodza ladniejsze kobiety..

Gość gość
Tak. Córka ma 2,5 miesiąca. W ciąży przytyłam 14 kg. Teraz wróciłam do wagi sprzed ciąży. Nie mam rozstępów. Brzuch niestety nie jest jeszcze jędrny, ale mam zamiar nad nim popracować. Dbam o siebie, o codzienną higienę, o to by mieć zadbane włosy i paznokcie, mimo że malutka miała kolki i czasem nieźle potrafiła dać popalić ;) ogólnie naprawdę nie mogę narzekać.

Gość gość
Tak, mimo kilku rozstępów czuję się atrakcyjna. Zawsze miałam ładną buzię, taką trochę "lalkowatą", wyglądam na dużo mniej lat niż mam w rzeczywistości . Do tego wysoka, szczupła, ciało jędrne i wysportowane (ciężko nad tym pracowałam). Jestem zadbana .Mężczyźni oglądają się za mną.