Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Największy pech jaki mógł mi się przydarzyć

Polecane posty

Gość gość

W sobotę wesele mojej siostry. Wiadomo upał dziś straszny i poszłam z dzieckiem na basen. Poślizgnełam się, wyrżnełam jak długa i wypiłam sobie górną dwójkę i ukruszyłam jedynkę. Opuchlizna do sb zejdzie, a nie mam szans na jakąkolwiek protezę na razie, muszę czekać aż się zagoi wszystko i zrobić implant. Jestem załamana, mam być świadkową ;(

Gość gość
Współczuję, nic nie zrobisz niestety, nie będziesz sie uśmiachała.

Gość gość
chyba to prowo, przeciez jak korzen dobry to na co implant? Raczej mózgu. Ja juz od roku chodze bez dwójki, korzen do wyrwania, i nie wiem czy za rok uzbieram... :(

Gość gość
mozna dokleic zęba. ja też straciłam dwójkę, korzen został i dentystka dokleila

Gość gość
Jedynka do uratowania, stomatolog mi ją jakoś doklei, ale dwójki nie dało się uratować. Do protetyka mogę iść dopiero najwcześniej za tydzień-dwa. Dlaczego zaraz podejrzenie o prowo, idąc takiemi kategoriami, można wszytskie tematyo to podejrzewać

Gość gość
burka albo welon i dyskretny uśmiech półgębkiem:)

Gość gość
czyli jak, wybiłas sobie ząb z korzeniem? implant i tak sie robi 4 miechy... to ciesz sie, ze cie stac na to, chodze bez obu czwórek, dwójki, i bede łazic nadal, bo protezy czesciowej sie brzydze

Gość gość
hahaha szczerbata na weselu haha, ps. oj musialo bolec !!!

Gość gość
Trzeba było nad jezioro pojechać a nie na basen... Hihi... Żartuje oczywiście! Przykra sprawa,ale chyba tylko zostaje ci się po prostu nie uśmiechać

Gość gość
mozesz dokleic calego zęba na korzeń

Gość gość
Chyba wybiłam samą dwójkę, ale stomatolog mi korzeń usunęła, bo mówi, że i tak dramat był słaby i zepsuty, nic by się na nim nie utrzymało. Muszę mieć implant, ale to trzeba poczekać. Kurczę pech jak cholera!

Gość gość
to ta stomatolog b zle zrobiła, ze ci ten korzen usuneła. Ja tez chodze juz od roku z popsutym korzeniem dwójki górnej, i czekam z usunieciem ile sie da, bo kiedy sie to zrobi, zaczyna zanikac kosc, zdaje sie ze jest czas 4 miesiace od usuniecia zeba, na zrobienie implantu, potem juz kosc zanika. Uswiadomiła cie w ogóle?

Gość gość
przyklej se kawalek papieru i zaklej na tasme, z daleka bedzie wygladalo ze masz wypelnienie. haha szerbata swiadkowa hahahahaha ja pierdole xD

Gość gość
wiem wiem, stomatolog mi powiedziała, że musi usunąć korzeń, bo się do niczego nie nadaje i muszę się jak najszybciej zgłosić do specjalisty, który zajmuje się protetyką i implantami. Co z tego, jak ślub w sb ;(

Gość gość
No cóż nie będzie ci do śmiechu i tyle. Radze poszukać dobrego stomatologa, naprawdę dobrego na np znany lekarz, bo ta twoja hm skoro 2 była cała to co nagle korzeń się popsuł? chyba, że masz po prostu popsute zęby i ta 2 tez była popsuta.