Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Masaż dobry na cellulit

Polecane posty

Gość gość

Czy to prawda, że masaż może wpłynąć na redukcję cellulitu? Jak to właściwie działa i czy to prawda? Podobno niektóre rodzaje masażu nawet odchudzają. Może orientujecie się gdzie we Wrocławiu można się wybrać na taki zabieg?

Masażem antycellulitowym można skutecznie walczyć z cellulitem dzięki najróżniejszym technikom i masażom pracy z ciałem, na które składają się: techniki masażu odchudzającego, techniki drenażu limfatycznego, masaż bańką chińską. To chyba jedna z najskuteczniejszych metod

Gość Ewela222
Odpowiednie techniki i sposoby wykonania masażu mogą rzeczywiście wpłynąć na poprawę wyglądu skóry. Da się nawet zniwelować cellulit. Musisz tylko wybrać się na taki zabieg, który będzie wykonywany przez doświadczoną i dobrze przeszkoloną osobę. Z tego co wiem, to w gabinecie kosmetycznym Wyspa Piękna (z Wrocka) robią coś takiego. Pamiętaj tylko, że nie masz co się spodziewać efektów po pierwszym czy drugim masażu. Trzeba na to trochę czasu i całej sesji zabiegów.

Gość gość
Masaż jak najbardziej polecam......a jak dodałam jeszcze kurację Get Slim Cellulite to naprawdę efekt spełnił moje oczekiwania

Gość gość
Dla mnie na cellulit najlepsza jest endermologia. Skuteczne narzędzie do bardzo skuteczny zabieg do walki z cellulitem, nadwagą. Odblokowuje układ limfatyczny, przyspiesza przemiany materii. Jesli masz obrzęki, to jest świetna bo powoduje usunięcie zalegających toksyn i nadmiaru płynu. Ja robie sobie raz na kilka miesięcy serię (10 zabiegów) w Rituals SPA na Narbutta i skóra wyglada super, mimo wieku.

Gość gość
Chcesz wiedzieć więcej jak radzić sobie z niedoskonałościami skóry? Zapraszam do Szkoły Delta Edukacja na kierunek Technik Usług Kosmetycznych! Na profesjonalnie prowadzonych zajęciach poznasz odpowiedzi na wszystkie nurtujące Cię pytania z zakresu kosmetyki! W szkole Delta Edukacja nie ma żadnych ukrytych kosztów. Nie podpisuje się umowy!- Zapraszam do zapisu! Szkoła mieści się na ul. Szewskiej 17/1 , numer telefonu 798149906 . Pozdrawiamy- Delta Edukacja

Gość gość
pewnie że dobrze wykonany ma prawo pomóc, te na których byłam w spa soleil przynosiły świetne rezultaty

Gość Ewix 30
Jestem w miarę szczupłą osobą, dbam o dietę, chodzę na zumbę, ale mimo to moim problemem jest cellulit. Sporo wydałam na kremy antycellulitowe, rolki masujące- i nic. Jakiś czas temu zdecydowałam się na zabieg endermologii. Byłam w szoku, po zabiegu cellulit stał się mniej widoczny.Tutaj widać, jak wygląda zabieg: https://www.youtube.com/watch?v=ca88er0pdio . Sprawdziłam, to działa. Jeżeli też macie taki problem to nie wahajcie się ani chwili.