Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Fryzjer i kosmetyczka przed weselem idąc jako gość.

Polecane posty

Gość gość

Kobietki, czy idąc jako gość na wesele uważacie ze konieczna jest wizyta u fryzjera i kosmetyczki?

Gość gość
Wiele kobiet chodzi, ale ja nigdy, sama umiem sie tak uczesać, ze każdy pyta czy byłam u fryzjera, a makijaż preferuję dość delikatny więc też zawsze robię sama, u fryzjera byłam tylko przed własnym ślubem :)

Gość gość
Hm,bo dostałam zaproszenie na wesele jakiś czas temu, umowilam fryzjera i kosmetyczkę i każdy mi mówi ze zglupialam,że to zupełnie zbędne i tak zaczęłam się sama nad tym zastanawiac.. zazdroszczę,ja niestety talentu do układania fryzur i robienia makijażu okolicznościowego nie mam ; (

Gość Kożelanka
Ja zawsze idę do fryzjera bo nie chcę iść w prostych włosach tak jak na co dzień. A makijaż najczęściej robi mi koleżanka.

Gość gość
Ja też w sobotę idę na wesele i fryzjer, kosmetyczka oraz paznokcie dla mnie są niezbędne. Dla mojego dobrego samopoczucia:)

Gość gość
Szczerze mówiąc już dawno nie widzialam,żeby jakaś kobieta na weselu nie była "od fryzjera"

To sprawa oczywista. Chyba większość weselnych gości odwiedza przed takim wydarzeniem fryzjera i kosmetyczkę. No przecież trzeba pięknie wyglądać. Oczywiście trzeba odwiedzić fachowców. Kosmetyczki z Wrocławia - gabinet Wyspa Piękna zawsze doradzą i wybiorą najbardziej odpowiednie zabiegi upiększające, aby na weselu wyglądać równie pięknie co panna młoda :)