Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boze daj mi sile, maz mnie pobil

Polecane posty

Gość gość
Czemu robicie z siebie ofiary trzeba byli oddac! Tetqz zawsze bedzie was bił uciekajcie jak najszybciej i rozwod , zawsze jest jakieś wyjście a nie robiac nic pozwalasz na nie szanowanie ciebie i dalej bedzie tylko gorzej, ocknij sie jedna z drugą i nie robcie z siebie ofiar .Taki ktoś czuje waszą słabość , i zawsze to wykożysta

Gość gośćGosc
Czemu robicie z siebie ofiary trzeba byli oddac! Tetqz zawsze bedzie was bił uciekajcie jak najszybciej i rozwod , zawsze jest jakieś wyjście a nie robiac nic pozwalasz na nie szanowanie ciebie i dalej bedzie tylko gorzej, ocknij sie jedna z drugą i nie robcie z siebie ofiar .Taki ktoś czuje waszą słabość , i zawsze to wykożysta

Gość gość
póki kobieta jest sama pozwala sobie na takie traktowanie-smutne- dopiero jak jest dziecko moze cos sie zmienic bo skad pewnosc ze wkoncu i dziecka nie uderzy wtedy kobieta wie ze ma dla kogo walczyc wiec autorko do dziela zrob to dla dziecka!!

Gość gość
My mamy w domu ogromny i ciężki wazon kryształowy. Mąż uderzył mnie kiedyś. Pokazałam palcem na ten wazon i zapytałam, czy teraz nie będzie się bał spać, bo taki wazon może mu we śnie z całej siły na głowę huknąć. Nie wiem - wystraszył się, czy co, bo od tej pory minęło wiele lat i nawet jak jest wściekly, to nie odważy się mnie uderzyć.

Gość gość
Opisałaś moje życie ale ja sie bronię . Myślicie ze jest lepiej ? Nie , zaczyna sie od pyskówki , a najlepsze jest ze , pyskówka on siedzi 3 m odemnie , ja na sofie a on domnie podchodzi i wymachuje rekami . Raz mnie " musnie " drugi , prawie palec do oka wsadzi tak mi cos tłumaczy , mowię weź Rękę , raz drugi palec już pare razy dotkną twarzy ,to mu dałam po ręce ( poprostu odepchnelam ) a on domnie ze on już zemna niewytrzymałe bo ja bardzo agresywna jestem i muszę sie leczyć i do psychiatry muszę iść . Trzy tygodnie temu , miał długopis w ręce i mnie nim dźgnął . Miałam siniaka i mnie bolało , i powiedziałam ze dlamnie to koniec . Następnym razem może to będzie nóż , a on to ty mnie sprowokowałaś . Psychopata , koszmar .